''Diyanet'e sızıntıyı önledik''

Yeni Haber - Merve Ateş
''Diyanet'e sızıntıyı önledik''

Geçtiğimiz günlerde gazetemizin yaptığı ve Konya kamuoyunda ses getiren “Diyanet Yayınevine Paralel Sızıntı” başlıklı haberin ardından Diyanet yayınevinin raflarından Fethullah Gülen’in kitapları kaldırıldı. Gazetemiz Diyanet yayınevine paralel sızıntıyı yaptığı haberle önlemiş oldu.

 

Türkiye Diyanet vakfı Yayınevinde Fethullah Gülen’in kitaplarının satılması gazetemizin dikkatini çekerek  “Diyanet Yayınevine Paralel Sızıntı” başlığı ile manşetimizde yer bulmuştu. Devlet yapısına sızdırdıkları polis ve yargı mensupları vasıtasıyla darbe girişimi yapan paralel örgütün lideri olarak ifade edilen Fethullah Gülen’in kitapları Türkiye Diyanet Vakfı Yayınevinin Konya Hacıveyiszade Camii’nin altındaki kitap satış biriminde geniş bir şekilde yer alıyordu. 

“1 AY SONRA KİTAPLAR KALDIRILDI”

Konya’da Hacıveyiszade Camii alt katında bulunan satış ofisinde satılan kitaplar gazetemizin okurları ve Konya halkı tarafından da tepki ile karşılanmıştı. Haberimizden bir ay sonra Diyanet Yayınevi‘nin standlarında Fethullah Gülen’in kitaplarının olmadığı görüldü.

11-003.jpg