Diyarbakır'da terör mağdurları iftarda buluştu

AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatınca verilen iftarda, Sur ve Bağlar ilçelerindeki terör saldırıları nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kalan aileler bir araya geldi.
Diyarbakır'da terör mağdurları iftarda buluştu

AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatınca verilen iftarda, Sur ve Bağlar ilçelerindeki terör saldırıları nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kalan aileler bir araya geldi.

Bağlar ilçesinde partinin il teşkilatınca kurulan iftar çadırında verilen yemeğe, terör mağdurlarının yanı sıra Suriyeli sığınmacıların da aralarında bulunduğu yaklaşık 500 kişi katıldı. Yaklaşık 200 kişilik yemek de terör mağduru ailelerin yaşadığı evlere dağıtıldı.

Burada açıklama yapan Akar, parti il teşkilatlarının bu yıl kurduğu iftar çadırıyla her gün yaklaşık 500 vatandaşa yemek verdiğini belirterek, bugün 500'ü çadırda, 200'ü de evlerde olmak üzere 700 kişinin iftarına katkı sağladıklarını dile getirdi.

Terör saldırılarında mağdur olan Sur ve Bağlar ilçelerindeki vatandaşlar ile Suriyeli sığınmacıların iftar çadırından istifade ettiğini anlatan Akar, faaliyetlerini partilerinin İstanbul İl Teşkilatı ile yürüttüklerini açıkladı.

Akar, "Bu sene ciddi anlamda gıda yardımı dağıtacağız. Bunun dışında ilçelerde de iftar çadırı programlarımız devam etmekte. Öğrencilerimize yardımlarımız olacak. Bayram nedeniyle yoksul çocuklarımıza, yetimlerimize alışveriş çeki verme durumumuz olacak." şeklinde konuştu.