Diyarbakırlı atıcılardan büyük başarı

Diyarbakırlı atıcılar, Mersin Erdemli'de düzenlenen Mehmet Bülent Torpil Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası'nda ferdi olarak 5 madalya ve bir de takım birinciliği elde etti.
Diyarbakırlı atıcılardan büyük başarı

1-4 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen ve çok sayıda atıcının yer aldığı müsabakalarda Diyarbakır adına yarışan Ömer Akgün büyük erkeklerde, Yılmaz Akgün genç erkeklerde ve Esin Akgün yıldız bayanlarda Türkiye birinciliği elde etti. Genç erkekler kategorisinde Şehmuz Güzel'in üçüncü olduğu müsabakalarda, Pelşin Avcı da yıldız bayanlarda ikincilik elde etti. Yılmaz Akgün, Şehmus Güzel ve Mehmet Gezer'den oluşan Diyarbakır'ın genç erkekler tüfek takımının birinci olduğu müsabakaların ardından dereceye giren sporcular ve takımlar için ödül töreni düzenlendi. Ödül töreni sonrasında konuşan Diyarbakır Atıcılık Antrenörü Abdurrahman Akgün, Mersin'de yapılan müsabakaların çok heyecanlı ve çekişmeli geçtiğini söyledi. Akgün, Diyarbakır olarak Mersin'deki müsabakalarda çok önemli dereceler elde ettiklerini belirtti. Akgün, şöyle dedi:

"Sporcularımı kutluyorum. Güzel bir organizasyon oldu. Bu güzel organizasyonu düzenleyen federasyon yetkililerini kutluyorum".

Kaynak: