Diz çökmedik, asla çökmeyeceğiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun Aksaray’da  onbinlere seslendi...
Diz çökmedik, asla çökmeyeceğiz

Diz çökmedik, asla çökmeyeceğiz

15 Temmuzda Fetö/PDY terör örgütünün darbe girişiminden bu yana halkın meydanlardaki Demokrasi nöbeti tüm Türkiye genelinde  devam ediyor.

Aksaray Meydanındaki coşkulu kalabalığı hitabeden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Türkiye’ye  diz çöktürmeye çalışıyorlar ama “ biz Allah’ın izniyle Allahtan başka kimsenin önünde diz çökmedik ve asla da çökmeyiz” dedi.

Türkiye’nin bütün dünyaya birlik beraberlik ve demokrasi dersi verdiğini, ve adeta bir destan yazdığını ifade eden Sorgun”biz şunu biliyorki Allah’ın gücünden sonra en büyük güç halkın gücüdür.Halkımızda bu gücünü dünyaya göstermiştir. Dün  Irak’ta, suriye de yaptıklarını 15 Temmuzda iş birlkiçileri hainler eliyle Türkiye’de yapmak istediler. Herşeyi hesapladılar, herşeyi planladılar, ama planlayamadıkları  hesaplayamadıkları bir şey vardı. Türkiye’nin başında, dik duran imanı inancı ve karateriyle sağlam, güçlü  lider Recep Tayyip Erdoğan ve ona inanmış bir halkı vardı.İşte tamda bunu hesaplayamadılar. Düşman bir ülke bize saldırsa nereyi bombalardı, emniyeti,meclisi, genel kurmayı. Cumhurbaşkanlığını bombalardı, bunlarda tam bunu yaptılar. Hatta düşmanın bile yapmayacağını yaptılar,savaşın bile bir kuralı vardır.Bunlar hiç bi kural tanımadılar,sivil halkı tankla topla, uçakla, helikopter le bombaladılar. Amla bu aziz milletin imanı vatan sevgisi bunların tanklarına toplarına galip geldi. Bu birlik ve beraberliğimiz olduktan sonra Türkiye’ye bundan sonra böyle bir girişiminde bulunmaya ne içerde nede dışarda hiç kimse cesaret edemeyecektir”, diye konuştu.

aksaray.jpg

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz’ün de bulunduğu  meydanı hınca hıç dolduran Aksayaraylılar,tekbirler ve teröre lanet sloganlarıyla gece geç saatlere kadar meydanı terketmediler.