Doğan medyasına protesto

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alınmasıyla ilgili terörü meşrulaştırıcı yayınlar yapmalarından dolayı Doğan Holding önünde eylem düzenledi.
Doğan medyasına protesto

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alındığı operasyonda terörü meşrulaştırıcı ve destekleyici yayınlar yapan Doğan Medya Grubu'nu çok sayıda vatandaş Doğan Holding binası önünde protesto etti. Sessiz bir şekilde slogansız gerçekleşen eylemde Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın fotoğraflar taşındı. Attığı tweetle ile çok sayıda vatandaş tarafından tepki gören ve daha sonra özür dileyen Mirgün Cabas'ın Twitter'dan yayınladığı twitlerin pankartı da açılarak tepki gösterildi.

'ÖZRÜNÜ KABUL ETMİYORUZ'


Operasyon günü Mirgün Cabas'ın yayınladığı twitlerden bahseden eylemci Uğur Karabağ,"Bu tip yayınların benzerlerini gezi olaylarında da görmüştük. Toplumu terörize etme konusunda yine sahneye çıktılar. Gördük ki özür dilediler. Ama biz bu özürü kabul etmiyoruz. Sosyal medyada yapılan bu tip yayınlar geri dönüşü olmayacak olaylara sebebiyet verebilir. Sonucunda da devletin savcısını hunharca katlettiler. Doğan Medya Grubuna sesleniyorum. İnsanları kışkırtmaktan vazgeçsin" ifadelerini kullandı. Eylemciler slogan atmadan sessiz bir şekilde olaysız dağıldılar.