Doğrudan Döner büyüyor

Torku Doğrudan Döner kısa süre önce hizmete giren Konya Mevlana Caddesindeki şubesinden sonra Konya Zafer ve Ankara Mithatpaşa Caddesinde açtığı şubelerle büyümeye devam ediyor.
Doğrudan Döner büyüyor

Torku, Panagro’da yetiştirilme süreci dahil kontrollü üretim ile temin ettiği besilerden ürettiği ve özenle işlediği etlerle hazırladığı döneri de kendi işlettiği döner lokantalarında tüketici ile buluşturuyor.

Konya Şeker, çikolata, gofret, şekerli mamuller, bisküvi, meyve suyu, ayçiçek yağı, süt, peynir gibi market ürünlerinden sonra üretici ortaklarının ağıldaki, meradaki üretimlerini de açtığı zincir döner lokantalarıyla tüketici ile aracısız buluşturuyor. Konya Şeker, sertifikalı üreticilerden temin ettiği girdilerle Panagro’da üretime başlamıştı. Tesisin üretime başlamasının üzerinden geçen 5 yıl gibi kısa bir sürede bölgedeki büyükbaş ve küçükbaş sayısı %50’nin üzerinden artarken, süt üretimi de yine aynı oranda büyümüştü. Tesisin üretime başlaması ile Torku markalı süt ve süt ürünleri süt ve peynir reyonlarında, et ürünleri şarküteri reyonlarında yerini alırken, Torku güvencesi ile üretilmiş taze etler de kasap reyonlarında satılmaya başlamıştı. Torku, tıpkı daha önce şekerde olduğu gibi eti de pişirilmiş olarak tüketici ile aracısız buluşturacak önemli bir adım attı ve ülkemizde hızlı yemekte en çok tercih edilen ve ülkemizin geleneksel yemek kültüründe baş köşede yer alan döneri Torku Doğrudan Döner Lokantalarıyla tüketici ile buluşturmaya başladı. İlk Döner Lokantasını Karaman’da hizmete açan Torku Doğrudan Döner kısa süre önce hizmete giren Konya Mevlana Caddesindeki şubesinden sonra Konya Zafer ve Ankara Mithatpaşa Caddesinde açtığı şubelerle büyümeye devam ediyor.

torku-doner.jpg

TÜM ÜRÜNLER TORKU’DAN

Kendi tesislerinde tüm aşamaları veteriner ve gıda mühendislerinin kontrolünden geçirerek üretilen etlerden özel olarak marine edilerek hazırlanan Torku Doğrudan Döner’in en büyük farklarından biri ise büyük ve küçükbaş besilerin yetiştirilme sürecinde de kontrollü üretim gerçekleştirmesi. Yeminden suyuna kadar besilerin yetiştirilmesini gözetim altında tutan Panagro, tüm süreçte veteriner kontrollerini de gerçekleştiriyor. Torku Doğrudan Döner Lokantalarında dönerin yanında servis edilen şalgam suyu, üzüm, elma suyu, kızarmış patates, bulgur pilavı, domates gibi ürünler de yine Konya Şeker’in tohumundan hasadına kadar kontrollü ürettirdiği ürünlerden yine Konya Şeker’in üretim tesislerinde üretiliyor. Dönerin yanında olmazsa olmaz olan Torku Ayran ise Panagro’nun sertifikalı üreticilerinden temin edilen üst kalite sütlerden geleneksel metotlarla Panagro Et-Süt Entegre Tesislerinde üretiliyor.

torku-doner2.jpg

DOYUMSUZ BİR TAT SUNUYOR

Farklı bir konsept, farklı seçeneklerde sunum, doyurucu porsiyonlar ve fark yaratan soslar Torku güvencesi ile birleşince de doyumsuz bir tat ortaya çıkıyor. Üretici refahı ve tüketici sağlığını değişmez ve birbirini tamamlayan iki önceliği olarak gören Torku, tüketicinin güvenilir gıdaya erişimini üretimin sürmesi kadar önemli görerek buna uygun çalışmalar ve üretim prosesleri geliştiriyor. Bu çerçevede bulgurlu döneri de eşsiz bir damak tadı olarak tüketiciye sunarken, bulgur üstü dönerle de bir fark yaratıyor. Dönerde kullanılan etler, Torku'nun kendi çiftliklerinde yetişen ve Avrupa standartlarına sahip et entegre tesislerinden geliyor. Doğru servis sıcaklığı, geleneksel döner tadı ve etinin yumuşaklığıyla özel olarak hazırlanan Torku Doğrudan Döner, yemeği karın doyurmak yerine yemek keyfine dönüştürüyor.