Donmuş gölde beyaz gelinliğiyle yürüdü

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, donan gölde buz tabakasının giderek kalınlaşmasından cesaret bulan çift yasak olmasına rağmen göl üzerinde gelinlik ve damatlığıyla yürüyüş yaptı.
Donmuş gölde beyaz gelinliğiyle yürüdü

Konya'nın Beyşehir ilçesinde donan göl yüzeyinde buz tabakasının giderek kalınlaşmasından cesaret bulan bir çift, yasak olmasına rağmen gölün üzerinde gelinlik ve damatlığıyla yürüdü.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü’nün büyük bölümü, aşırı soğuklar nedeniyle buz tuttu. Göl yüzeyindeki buz tabakasının giderek kalınlaşmasından cesaret bulanlar, yasak olmasına rağmen donmuş göl üzerinde gezinti yaptı.

Bir çift ise, gelinlik ve damatlığıyla gölün üzerine çıktı. Çifti görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Donmuş göl üzerinde fotoğrafçısına poz veren çift, Vuslat Parkı kıyısından Aşk Adası’na kadar yürüdü.

Donmuş gölde tehlikeye aldırmadan motosikletle drift yaptılar

Arkadaşları ise damada buz üzerinde ellerinden tutarak kayak yaptırdı. Polis ve Beyşehir Belediyesi zabıta ekipleri, gölün üzerine çıkanları sık sık uyardı. Uyarıya aldırmayanlar, ekiplerin kıyıdan ayrıldığı anlarda aynı davranışlarını sürdürdü.

Bazı gençler de donmuş göl kıyılarında tehlikeye aldırmadan motosikletle drift yaptı. Bazıları da motosikletle çekerek kaydırdıkları teknenin görüntüsünü sosyal medya hesaplarında paylaştı.