Douglas izin istedi, Konyaspor'dan ayrılıyor!

Atiker Konyaspor’un İskoç sol beki Barry Douglas’a ülkesinin güçlü takımından teklif geldi. Douglas, yeşil-beyazlı yönetimden transfer için izin istedi
Douglas izin istedi, Konyaspor'dan ayrılıyor!

Polonya’nın Lech Poznan takımından 2015-16 sezonunda transfer edildikten sonra Atiker Konyaspor formasıyla büyük bir çıkış yakalayan Barry Douglas, başta ülkemizden olmak üzere birçok takımın ilgisini çekti. Geçtiğimiz devre arasında Hull City’nin kapısından dönen Douglas, bu sezon ise ülkesine dönmekte kararlı. İskoçya’nın en güçlü takımlarından biri olarak gösterilen Celtic, 28 yaşındaki futbolcuyu transfer edebilmek için girişimlere başladı. 

YÖNETİMDEN VİZE ÇIKTI
Celtic’in teklifini duyunca çok sevinen Douglas’ın ise yeşil-beyazlı yönetimden transferinde kolaylık göstermesini izin istedi. Takımdan ayrılmak isteyen oyuncularını tutmakta fayda olmadığını düşünen Atiker Konyaspor transfer komitesinden İskoç sol beke vize çıktı. Sözleşmesi gelecek sezon sonu bitecek Barry Douglas’ı Celtic’e satarak önemli bir gelir elde etmesi beklenen Konyaspor yönetiminin direkt oynayabilecek bir sol bek aramaya başladığı öğrenildi.

KAYNAK: YENİ HABER