Dövizi bozdurana 20 liralık alış veriş bedava

Konya'nın Ilgın ilçesinde hediyelik eşya dükkanı işleten bir esnaf, döviz bozduran vatandaşların 20 liralık alışverişinden ücret almamaya başladı. 
Dövizi bozdurana 20 liralık alış veriş bedava

 Fatih Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde esnaflık yapan Halil Beşikçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dövizdeki artışın esnafa da büyük sıkıntı yaşattığını söyledi.

15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın herkesi sokağa çağırdığını anımsatan Beşikçi, şunları kaydetti:

"Millet olarak meydanlara çıktık. Şimdi Cumhurbaşkanımız 'Yastık altında dolarınız kalmasın, bozdurun' dedi. Yine 15 Temmuz'da olduğu gibi Cumhurbaşkanımıza destek amacıyla 'dolara hayır' diyorum ve esnafımızı bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum. Bu iş yerinde bugüne kadar dolar bazında ürünler alıp sattık. Artık dolarla satışımız yok. 500 dolar bozdurup makbuzunu getiren herkese 20 liralık alışveriş hediyemizdir. Kasamızdaki tüm dolarları bozdurduk. Sadece bir dolar kaldı. Bunu da Türk bayraklı çakmağımla yakarak tepkimi gösterdim."