Down sendromlu Serap'a Fenerbahçe sürprizi

Düzce'de koruyucu annesiyle yaşayan down sendromlu Serap Karaman'a, Düzce Fenerbahçeliler Derneğince üzerinde ismi yazılı forma ile atkı ve eşofman hediye edildi.
Down sendromlu Serap'a Fenerbahçe sürprizi

Düzce'de koruyucu annesi Sevim Arslan ile yaşayan down sendromlu Fenerbahçe taraftarı Serap Karaman'a, Düzce Fenerbahçeliler Derneğince üzerinde ismi yazılı forma, atkı, eşofman ve çeşitli hediyeler verildi.

Serap'ın Fenerbahçe sevgisini, hakkında çıkan haberle öğrenen Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu ve dernek üyeleri, Azmimilli Mahallesi'nde 4 çocuğuyla yaşayan Sevim Arslan'ın evini ziyaret etti.

Kudu ve beraberindekiler ziyarette, yanlarında getirdikleri Fenerbahçe armalı pastayı Serap ile kesti.

Down sendromlu Serap 'koruyucu annesi'nin meleği oldu

Pasta kesiminin ardından taraftar forması, atkı, bere, üzerinde Serap ve koruyucu annesi Sevim Arslan'ın fotoğrafı bulunan su bardağı, eşofman takımı, kırtasiye malzemeleri ve Fenerbahçe bayrağı Serap'a hediye edildi.

"Fenerbahçe'yi çok seviyorum"

Ziyaret ve hediyelerden çok mutlu olduğunu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile tanışmak ve takımın Kadıköy'de oynadığı bir müsabakayı statta izlemek istediğini söyleyen Serap, "Forma çok güzel. En büyük Fener başka büyük yok. En büyük başkan Aziz başkan. Hediyeleri çok beğendim, çok güzel. Maça gitmek istiyorum. Fenerbahçe'yi çok seviyorum. Takımdaki tüm sporcuları da seviyorum." diye konuştu.