Dr. Seyit Karaca başkanlığa devam ediyor

Konya Tabip Odası’nın 2018 Olağan Seçimli Genel Kurulu bu hafta sonu Adem Bulut İnşaat’ın katkılarıyla yapıldı
Dr. Seyit Karaca başkanlığa devam ediyor

Dedeman Otel’de cumartesi günü yapılan genel kurulda mevcut yönetim ibra edildi. Pazar günü yapılan seçimde ise tek aday olarak çıkan Dr. Seyit Karaca seçime katılan delegelerin desteği ile tekrar başkanlığa seçilerek yola devam dedi.

Bu görevde geçirdiği 2 yılı değerlendiren Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca, Nisan 2016’da aldıkları bayrağı bugüne getirdiklerini dile getirdi. Yeni dönemde hedeflerinin hizmet anlamında geriye düşmeden ilerlemek olduğunu belirten Dr. Karaca, “Tek aday olarak seçimlere girmek meslektaşlarımızın bize gösterdiği teveccühü göstermektedir. Bu dönemde de genel istişare sonucu çıkan karar sonuca uyarak yönetimimizle birlikte göreve devam edeceğiz. Görevi teslim alırken “Her Platformda Olacağız” diyerek bu düşüncemizi kendimize düstur edindik. Ülkemizde ve dünyada yaşanan olaylara kayıtsız kalmadan fikirlerimizi meslektaşlarımız adına dile getirdik. Bunu örneklendirecek olursak Afrin Zeytin dalı harekatı sırasında yaşanan süreçte Milli İradenin parçası olarak gösterdiğimiz tavır ve ABD’nin tüm dünyanın tepkisini çeken Kudüs kararına bizim de verdiğimiz tepkidir. Mesleki konularda da hekimlerimizin sorunları ile dertlendik ve gerekli çalışmaları yaptık. Sağlıkta şiddete karşı en yüksek sesle tepkimizi ortaya koyduk. Zorunlu sigorta sorunu konusunda önemli adımlar attık. Üye sayımızı arttırmak ve meslektaşlarımızla odamız arasındaki bağı kuvvetlendirmek adına birçok program ve aktivite düzenledik. Çalışmalarımızda bize destek veren herkese teşekkür ederiz. Yeni dönemde amacımız bu çalışmalarımızı arttırmak, her platformda olmaya devam etmektir” dedi.

Başkan Karaca’nın yönetiminde yer alan isimler ise “Dr. Hamdi Akkuş, Dr. Melih Azap, Dr. Ersin Bulun, Dr. Yavuz Turgut Gederet, Dr. Hasan Küçükkendirci, Dr. Yavuz Selvi” olarak belirlendi.

seyit-karaca-(2).jpg