Dumlupınar Sosyal Tesisi ve Selçuklu Muhtarlar Derneği açılıyor

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından Dumlupınar Mahallesinde yapımı tamamlanan Dumlupınar Sosyal Tesisi ve Selçuklu Muhtarlar Derneği 19 Ekim Perşembe Günü saat 12.00'de açılıyor.
Dumlupınar Sosyal Tesisi ve Selçuklu Muhtarlar Derneği açılıyor

Selçuklu Belediyesi ilçenin sosyal ve kültürel hayatına zenginlik katacak tesislere yenilerini eklemeye devam ediyor. Selçuklu'da görev yapan mahalle muhtarların birlik ve beraberlik içerisinde hizmet üretmelerini sağlayacak olan muhtarlar dernek binası ve Dumlupınar Mahallesinde yaşayan emeklilerin faydalanabileceği sosyal tesis 19 Ekim Perşembe Günü saat 12.00'de açılıyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Dumlupınar Sosyal Tesisi ve Selçuklu Muhtarlar Derneği açılış programına tüm vatandaşları davet etti. Ortak akıl anlayışı ile Selçuklu'da yaşam kalitesini arttırmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Altay, "Selçuklu ilçeye değer katan yatırımlarla her geçen gün daha çok cazibe merkezi haline geldi. Selçuklu'nun bu başarısında mahalle muhtarlarımızla olan güçlü iletişimiz ve çözüm odaklı hizmet anlayışımız büyük önem taşıyor. Selçuklu Belediyesi olarak her zaman birlikte ve dayanışma içinde olduğumuz mahalle muhtarlarımızın daha nitelikli fiziki koşullarda hizmet üretebilmeleri amacıyla yapımına başladığımız Selçuklu Muhtarlar Derneğimizin hizmet binasını tamamladık. Tesisimizde ayrıca Dumlupınar Mahallesindeki emeklilerimizden gelen talepler doğrultusunda bir de emekli lokali yer alacak. Selçuklu'nun sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirecek tesis, mahallerimize yeni hizmetlerin planlanması noktasında da önemli katkılar sağlayacak. 19 Ekim Perşembe günü saat 12:00'de gerçekleştireceğimiz açılış programına tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum" dedi.

Dumlupınar Sosyal Tesisi ve Selçuklu Muhtarlar Derneği 260 m alanda, zemin ve birinci kattan oluşuyor. 651 bin 360 TL'ye mal olan tesisin zemin katında emekliler lokali, birinci katında da muhtarlar derneği yer alıyor.

Dumlupınar Sosyal Tesisi ve Selçuklu Muhtarlar Derneği açılıyor