Dünya Kupası'nda şaşırtan olay! Şimdiden 5 oldu

Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda kendi kalesine atılan goller damga vurdu. Turnuvada henüz sadece ilk grup maçları oynandı ve turnuvada daha 47 maç var, buna rağmen kendi kalesine atılan gol sayısı şimdiden 5'e ulaştı.
Dünya Kupası'nda şaşırtan olay! Şimdiden 5 oldu

Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda kendi kalesine atılan goller damga vurdu. Turnuvada henüz sadece ilk grup maçları oynandı ve turnuvada daha 47 maç var, buna rağmen kendi kalesine atılan gol sayısı şimdiden 5'e ulaştı.

2018 Dünya Kupası'nda kendi kalesine atılan gol sayısı 2014 Brezilya Dünya Kupası'ndakine şimdiden eşit bir sayıya ulaştı. Şimdiye kadar Fas, Avusturalya, Nijerya, Polonya ve Mısır kendi kalesine gol attı. Bu istatistik hakkında ilginç olan bir başka şey, kendi kalesine atılmış golün bulunduğu 5 maçın 3'ünde, bu gol kazananı belirleyen gol oldu.

Şu an turnuvada toplamda 5 kendi kalesine atılan gol var, bu 1998 Dünya Kupası'nda rekor sayıda kaydedilen kendi kalesine gol sayısından 1 eksik. 1998'de kırılan bu rekorda kendi kalesine atılan 6 golün hepsi gurup aşamasında gerçekleşmişti. Dünya Kupası tarihi boyunca atılmış olan 46 kendi kalesine golden, 36'sı gurup maçlarında kaydedilmiş olması başka bir ilginç istatistik.