Dünya şampiyonu sporcudan Trabzonspor'a ziyaret

Dünya şampiyonu sporcudan Trabzonspor'a ziyaret

 Tayvan'ın Taipei kentinde düzenlenen Yıldız ve Genç Kızlar Dünya Boks Şampiyonası'nda 75 kiloda kürsünün ilk basamağına çıkan Busenaz Sürmeneli, Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Antrenör Cahit Süme ile birlikte Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelen Sürmeneli, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştü.

Başkan Hacıosmanoğlu, Busenaz’ın elde ettiği başarının kendilerini gururlandırdığını belirterek, kendisine bundan sonraki spor yaşamında başarı diledi.

Busenaz Sürmeneli de şampiyonaya çok sıkı ve iyi bir şekilde hazırlandığını belirterek, "Başarımı çalışmaya ve hocama borçluyum. Bu madalyayı Türkiye'de bir tek ben aldım. Bunu Trabzon’a getirdiğim için çok mutluyum" ifadesini kullandı.

Antrenör Cahit Süme ise şampiyonada çok güçlü rakiplerle karşılaştıklarını anlatarak, finalde olimpiyat üçüncüsü Çinli boksörü yenip, ikinci kez dünya şampiyonluğunu kazandıklarını ve şimdiki hedeflerinin olimpiyatlarda madalya kazanmak olduğunu söyledi.

Hacıosmanoğlu, ziyaret sonunda Busenaz Sürmeneli ve antrenörü Cahit Süme'ye çeşitli hediyeler, Sürmeneli de Hacıosmanoğlu'na boks eldivenleri verdi.