Dünya şampiyonundan TFF'ye ziyaret

Dünya şampiyonundan TFF'ye ziyaret

 Guatemala'da düzenlenen Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası finalinde Brezilya temsilcisini 2-1 yenerek şampiyon olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi takımı, Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) ziyaret etti.

Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen ziyarette TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu, Mustafa Beyazlı ve Taylan Üner, şampiyon sporcularla bir araya geldi.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Taylan Üner, Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi takımının teknik heyetini kutlarken, şampiyon sporculara da seslenerek, "Sizden ilerisi için daha büyük başarılar bekliyorum" dedi.

Trabzon Lisesi'nin de 2003 yılında Çin'de şampiyon olduğunu hatırlatan Üner, "Ne yazık ki o kadrodan çok fazla ileriye giden arkadaşımız çıkmadı. Ümit milli olan iki arkadaşımız var, onların dışındakiler elde ettikleri başarıyı daha ileriye götüremedi. Hakkınızda yapılacak övgüler sizi bulutların üzerine çıkarmasın. Ayağınız yere bassın. İleride sizi çok büyük bir gelecek bekliyor" şeklinde konuştu.

Mustafa Beyazlı ve Cengiz Zülfikaroğlu da elde ettikleri başarıdan dolayı Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi'ni kutlarken, açıklamaların ardından şampiyon takımın teknik heyeti ve sporcuları, tesislerin içindeki TFF Müzesi'ni de gezip, bilgi aldı.