'Dünyanın bu takımı görmesi gerekiyor'

Fenerbahçe'nin Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves, "Bence, dünyanın bu takımı görmesi gerekiyor ve Fenerbahçe taraftarları da bunu fazlasıyla hak ediyor" dedi.
'Dünyanın bu takımı görmesi gerekiyor'

Fenerbahçe'nin Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves, sarı-lacivertli takımın, oyuncu kalitesi ve içindeki rekabet ortamıyla her zaman Avrupa'da yer alması gerektiğini belirtti.

Kulübün dergisinde röportajı yer alan Alves, büyük turnuvalarda defalarca yer alıp önemli tecrübeler edindiğini vurgulayarak, "Takım olarak taraftarımızın da desteğiyle Fenerbahçe'yi hak ettiği yere, Avrupa'ya taşımak istiyoruz. Bence, dünyanın bu takımı görmesi gerekiyor ve Fenerbahçe taraftarları da bunu fazlasıyla hak ediyor" ifadelerini kullandı. 

Bu sezonun ardından Fenerbahçe ile bir yıllık kontratı daha olduğunu anımsatan Portekizli futbolcu Alves, öncelikle sözleşmesini tamamlamak istediğini kaydetti. Alves, "Sözleşmem bittikten sonra da o sırada önüme çıkacak fırsatları değerlendirme düşüncesindeyim. Burada gerçekten çok mutluyum, ailem de benim gibi son derece mutlu" değerlendirmesini yaptı. 

Taraftardan destek isteyen Fenerbahçeli futbolcu, "Stada gelsinler ve arkamızda olduklarını göstersinler. Onların varlığı fark yaratıyor. Onlar varken sanki arkamızda bir dev varmış gibi hissediyoruz" çağrısı yaptı.