Dursun Çiçek: Bunlar bir virüs, bir mikrop

CHP İstanbul Milletvekili Çiçek, FETÖ için, "Bunlar bir virüs, bir mikrop. Devletin her tarafına sirayet etmiş bu mikropları temizlersek Türkiye Cumhuriyeti çok sağlıklı bir yapıya kavuşacaktır" dedi.
Dursun Çiçek: Bunlar bir virüs, bir mikrop

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, 40 yıllık bir geçmişe sahip FETÖ/PDYterör örgütünün, masonik bir yapılanma izleyerek devletin her tarafına sirayet etmiş bir virüs, bir mikrop olduğunu söyledi.

Çiçek, CHP Çeşme ilçe örgütüne gerçekleştirdiği ziyarette, örgütün en büyük destekçisinin ABD ve İsrail başta olmak üzere dış güçler olduğunu söyledi. ABD'nin terör örgütü elebaşını teslim etmemek için 40 dereden su getirdiğini dile getiren Çiçek, "Eğer iktidar dik durmazsa bu zatı bize teslim etmeyecekler.'' dedi.

Örgütün, Balkanlarda, Orta Asya'da misyonerlik faaliyetlerinin sürdüğüne dikkati çeken Çiçek, o ülkelerdeki okullarını Türkiye’deki gibi darbe yapıp, destekçilerinin çıkarlarına hizmet etmek için kullandığını savundu.

Çiçek, şunları kaydetti:

''Türkiye şu anda iç savaşla karşı karşıya kaldı. Genel Başkanımız bu tehdidi gördüğü için İstanbul mitingine gitme kararı aldı. Bu yaşananlar bir darbe değildir. Bunlar ordu içerisindeki bir cuntacı grubun ayaklanmasıdır. Bu bir denemeydi çünkü açığa çıkmışlardı. Bunu bildikleri için bir kalkışmada bulundular. Bu gizli çalışan bir örgüt. Yani 10 bin üyesi varsa bunun 2 bin tanesi biliniyor. Masonik yöntemleri kullanarak kendilerini sakladılar. TBMM’yi tarihi boyunca kimse bombalamadı. Bunlar bu hainliği de yaptı. Milletin gözünde 'Hain' damgası yediler. Bunlar CIA ve Mossad'dan güç almasalar bunlar yaşanmazdı. Bunlar bir virüs, bir mikrop. Devletin her tarafına sirayet etmiş bu mikropları temizlersek Türkiye Cumhuriyeti çok sağlıklı bir yapıya kavuşacaktır.''