Dursun Özbek: Galatasaray çok iyi yolda

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, elde ettikleri başarının mali yapıdaki düzelmenin eseri olduğunu söyledi.
Dursun Özbek: Galatasaray çok iyi yolda

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulüp ile Altınbaş Üniversitesi Diş Hastanesi arasında yapılan iş birliği anlaşmasının, üniversitenin Bağcılar kampüsünde düzenlenen imza törenine katıldı.

Tören öncesinde düzenlenen panelde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Özbek, kulübün mali yapısını düzeltmek için çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini dile getirerek, "Hangi düzeni kurarsanız kurun eğer bozuk bir mali yapıyla yürüyorsanız başarı şansınız yok. Kulübün sürdürülebilir bir mali yapısı olması gerekiyordu. Bu manada gayrimenkullerin geliştirilmesi suretiyle bir çalışma yaptık. Bu projeler başarıyla sürmektedir. Galatasaray'da başarının gelmesi mali yapının düzelmesinin bir eseridir. Sabırla bu projeleri takip ediyor ve sürdürüyoruz. Hiç endişe etmeyin Galatasaray çok iyi yolda. Galatasaray kısa zamanda bu projelerin meyvelereni toplamaya başlamıştır. Daha güzel günler bizi bekliyor." diye konuştu.

Türkiye'nin futbolda Avrupa'nın gerisinde olduğunu aktaran Özbek, "Türkiye, aradaki farkı çabuk kapatmak zorunda. Bu ülkelerde futbolun oynandığı tarz ile Türkiye'de oynanan tarz belli. Burada Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür etmek lazım. Sayın Cumhurbaşkanımız futbol sevdalısı ve eski bir futbolcu. Türk futboluna büyük değer ve destek veriyor. Her böldede çok modern statlarımız var. Sayın Cumhurbaşkanımız futbolumuzun gelişmesinde ve büyümesine büyük katkı sunuyor." ifadelerini kullandı.

Östersunds maçı sonrası totem

Dursun Özbek, Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe ile yapaçakları derbi maçla ilgili yorum yapmaktan kaçındı. Özbek, konuyla ilgili "İki takım yüz yıldır oynuyor ve yüz yıllarca da oynayacak. Bırakalım kendi akışında gitsin." dedi.

Bir öğrencinin, "Başkanım, takımın, Östersunds'a elemesinden sonra totem yapmak için maçları statta izlemediğinize yönelik haberler yazıldı. Derbide statta olacak mısınız?" şeklindeki sorusuna gülümseyen Özbek, başka soru sorulmasını istedi.