Duy da inanma! Yurtta kalan öğrenci yağmurda duş aldı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi KYK Yurdunda kalan bir öğrenci sağanak yağmur altında duş aldı. Sosyal medyalarda paylaşılan görüntü, binlerce izlenirken, yapılan yorumlarda olaya neden olan sebep kafaları karıştırdı.
Duy da inanma! Yurtta kalan öğrenci yağmurda duş aldı

Türkiye’yi etkisi altına alan sağanak yağışlar sonrası sel gibi bazı felaket görüntüleri ortaya çıkarken, bazı vatandaşların yağmurda yaptıkları ilginç hareketler de en az sel kadar gündem oluşturmaya başladı. Alanya’yı etkisi altına sağanak yağış sırasında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.Alanya İnternet Haber'in sosyal medyasında yayınlanan görüntülerde İddiaya göre Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) KYK yurdunda kalan bir öğrenci sağanak yağmur altında sabunlu köpüklü duş aldı. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından yapılan yorumlar ise kafaları karıştırdı.

CESARET OYUNU MU? YURTTA SU MU YOK?

Öğrencinin akıllara durgunluk veren yağmur altında duş alma görüntülerinin paylaşılmasıyla birlikte yapılan yorumlarda yurtta duş alacak suyun bulunmadığı yönünde oldu. Bazı yorumlarda ise öğrencinin arkadaşlarıyla birlikte, “Doğruluk mu Cesaret mi?” oyunu oynadığı ve oyunda cesareti seçerek arkadaşlarının “Yağmurda duş al” talebini yerine getirdiği söylendi.

Etiketler :