Düzce'de "İletişim Ekimi" etkinlikleri başladı

Sanatçı, yazar ve televizyon programcılarının katılacağı 4 gün sürecek etkinliklerde, üniversite öğrencileriyle atölye çalışmaları yapılacak- Sanatçı Nuri Alço:- "Bir işi seviyorsan onda başarılı olmaman mümkün değil. Bizim zamanımızda şimdiki gibi sinema
Düzce'de "İletişim Ekimi" etkinlikleri başladı

DÜZCE (AA) - Düzce Üniversitesi tarafından düzenlenen "İletişim Ekimi" etkinlikleri başladı.

Üniversitenin Cumhuriyet Konferans Salonu'nda düzenlenen ve 4 gün sürecek etkinliklerde, sanatçı, yazar ve televizyon programcılarının katılımıyla öğrencilerle söyleşi ve atölye çalışmaları yapılacak.

Etkinliklerin ilk bölümünde "Yeşilçam, Sinema ve İletişim" adlı sunum yapan oyuncu Nuri Alço, Yeşilçam'ın sevgiye layık insanlardan oluştuğunu söyledi.

Yeşilçam'da oyuncuların birbirine büyük saygısının olduğunu ifade eden Alço, "O zamanlar biz cefasını çektik ama işin başına geldiğimiz zaman, bir işi sevmek gerekir. Bir işi seviyorsan onda başarılı olmaman mümkün değil. Bizim zamanımızda şimdiki gibi sinema okulları yoktu. Aktör, oyuncu olmak için bir ders yoktu. Bu içten gelen bir yetenektir." diye konuştu.

"Çok güzel zamanlardı onlar." diyen Alço, "Ama şimdiki nesle baktığınız zaman maalesef o sevgiyi, o saygıyı göremiyorsunuz, çok üzülüyorsunuz. Onlar bir dizide oynuyorlar, bakıyorum konuşurken 'filanca ünlü’ diyorlar. Ne zaman ünlü oldu bu? Ne zaman şöhret oldu? Bir dizide oynadı, yolda yürüse kimse tanımaz, öyle kişilere maalesef ünlü diyorlar. Bu da yakışmıyor." ifadelerini kullandı.

Hakla İlişkiler Uzmanı Betül Mardin de etkinlikleri düzenleyen ve katılanlara teşekkür etti.

Program kapsamında NTV Radyo Editörü İrem Gökbudak da "Sosyal Medyada İletişim Anlayışı" başlıklı sunum yaptı. Radyo programcısı Serdar Gökalp ve Show TV Magazin Servisi Haber Müdürü Ömür Sabuncuoğlu ise öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.


Kaynak: