Eczacılar odasında SGK protokol değişikliği masaya yatırıldı

Konya Eczacılar Odası tarafından meslektaşlarına yönelik 2017 yılı SGK protokol değişikliği ve medikal malzemelerin temini konusu hakkında eğitim semineri yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Eczacılar odasında SGK protokol değişikliği masaya yatırıldı

Uzm. Ecz. Harun Kızılay konferans salonunda organize edilen değerlendirme ve bilgilendirme toplantısında Konya Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Cemil Karakap,  2017 SGK protokol değişiklikleri hakkında bilgilendirme sunumunu yaptı. Ardından Orsa Ortopedi Genel Müdürü Ecz. Necdet Çapa "Medulaya Tıbbi malzeme girişi, Ortopedik Ürünler tanıtımı, uygulaması ve satışı" konulu eczacılara bir eğitim verdi.

Çok sayıda eczacının katılmasından dolayı memnuniyeti dile getiren Konya Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Cemil Karakap; “Meslektaşlarımıza yönelik eğitim seminerlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Hedefimizi meslektaşlarımızı her alanda bilgilendirmektir Bu eğitim seminerimizde meslektaşlarına yönelik 2017 yılı SGK protokol değişikliği ve medikal malzemelerin temini konusu hakkında eğitim semineri Ecz. Necdet Çapa tarafından verildi. Kendisine odam adına teşekkür ediyorum” dedi.