Edirne Valisi Özdemir, Koca Yusuf Güreşleri’ne davet edildi

Bulgaristan'dan gelen konuklar, Şumnu Şehrinin Karalar Köyünde düzenlenen, Kırkpınar'ın efsane ismi cihan pehlivanı Koca Yusuf Yağlı Güreşleri'ne davet...
Edirne Valisi Özdemir, Koca Yusuf Güreşleri’ne davet edildi

Bulgaristan'dan gelen konuklar, Şumnu Şehrinin Karalar Köyünde düzenlenen, Kırkpınar'ın efsane ismi cihan pehlivanı Koca Yusuf Yağlı Güreşleri'ne davet etmek üzere Edirne Valisi Günay Özdemir'i ziyaret etti.

Şumnu Koca Yusuf Spor ve Kültür Derneği Başkanı Arif Vasfi Ahmet, Yönetim Kurulu Başkanı ve Şumnu Karalar Köyü Muhtarı İsmail Ebazer ve Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Genel Başkanı Zülfettin Hacıoğlu, Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı Nedim Dönmez, Edirne Valisi Günay Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Şumnu Koca Yusuf Spor ve Kültür Derneği Başkanı Arif Vasfi Ahmet, Bulgaristan'ın Şumnu şehri Karalar Köyünde düzenlenecek olan Koca Yusuf Yağlı Güreşleri'nin 4 Eylül 2016'da yapılacağını belirterek, Vali Özdemir'i güreşlere davet etti.

Vali Özdemir de ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, davetleri için teşekkür etti ve güreşlere katılacak pehlivanlara başarılar diledi.

Kaynak: