Edirne'de dolarını bozdurana daireler yüzde 10 indirimli

Edirne'de İnşaat firması sahibi Ekşi, yaptığı dairelerin satış fiyatının yarısı kadar dolar bozduran müşteriye yüzde 10 indirim uygulayacağını söyledi.
Edirne'de dolarını bozdurana daireler yüzde 10 indirimli

Edirne'de bir müteahhit, yaptığı dairelerin satış fiyatının yarısı kadar dolar bozduran müşteriye yüzde 10 indirim uygulayacağını açıkladı.

İnşaat firması sahibi Yunus Ekşi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "dövizleri bozdurun" çağrısı üzerine başlatılan kampanyada çıtayı yükselttiğini söyledi.

"Kampanyaya inşaat sektörü olarak destek olmak istedik"

Dövizlerin bozdurularak Türk lirasına destek sağlanan kampanyaya tüm sektörlerin katkıda bulunduğunu belirten Ekşi, "Esasen amacımız, milli duruşumuzu göstermektir. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan bir milli duruş olarak 'dövizleri bozdurun' kampanyasını başlattı. Bizim dövizimiz olmadığı için biz de kampanyaya inşaat sektörü olarak destek olmak istedik." diye konuştu.

Sayın Cumhurbaşkanımız milli ekonomi modeli için bir kampanya başlattı. Bu kampanyadan da gördüğümüz gibi döviz hızla aşağı doğru geliyor. Yılbaşında ya da ocak ayının ortalarında dövizin 3 liranın altına düşeceğini düşünüyoruz. Bu kampanya inşaat ve bütün ithalat, ihracat yapan firmalar için de yararlı olacaktır. Bu kampanya milli ekonomi modelidir. Herkes ne kadar katkıda bulunursa ülkemiz milli duruşunu, ülkenin çıkarlarını korur."