Egemen Güçlerin Sömürü Düzenleri Yerle Bir Olacak

İlçe Buluşmaları kapsamında Yunak’ta binlerce kişilik coşkulu topluluğa hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, son 3 yılda Yunak’a 54 milyon lira tutarında yatırım yaptıklarını belirterek, hayırlı olmasını diledi.
Egemen Güçlerin Sömürü Düzenleri Yerle Bir Olacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İlçe Buluşmaları kapsamında gittiği Yunak’ta büyük bir coşkuyla karşılandı.

Yeni Büyükşehir Yasası sonrası yapılan yatırımların anlatıldığı, yeni yatırımların planlandığı ve referandum sürecinin değerlendirildiği toplantılar kapsamında Yunak’a giden Başkan Akyürek, ilk olarak KOMEK Yunak Şubesi’nde incelemelerde bulundu. Burada kursları ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet eden Başkan Akyürek, daha sonra binlerce kişinin katılımı ile Yunak Belediyesi önünde gerçekleşen toplantıya katıldı.

“BAŞKAN AKYÜREK BİZİ HİZMETLERE KAVUŞTURDU”

Büyük coşkunun yaşandığı toplantıda konuşan Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, “Yıllarca sıcak asfaltın ne olduğunu bilmezken tabiri caizse Afyon kaymağı gibi prestij caddelere kavuştuk. Yunak bu yatırımların geleceğini hiç düşünmemişti. Ama bir Akyürek Başkan geldi ve bizi bu hizmetlere kavuşturdu. Tüm bu hizmetleri bize kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

TÜRKİYE’NİN YOLUNU AÇACAĞIZ

Konya’daki en genç Belediye Başkanı olan Abdullah Emre Demirhan’a teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yunak İlçesi’ne Büyükşehir bütçesinden toplam 54 milyon lira harcadıklarını belirterek, hayırlı olmasını diledi.

Bütün yatırımları Lider Ülke Türkiye hedefine katkı sağlamak için gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Akyürek, “Türkiye çok kritik süreçlerden geçiyor. Özgürlükler teminat altına alındıkça, Türkiye ayağındaki prangaları kırdıkça, üzerindeki deli gömleğini yırtıp attıkça önüne büyük engeller çıkarılıyor. Son 3 sene yaşadıklarımızı biliyorsunuz. Türkiye’nin önüne tuzaklar kuruluyor. Türkiye’de her şeye hayır diyen, yapılmasın diyen bir kesim var. Bu, on yıllardır böyle. Hangi hayırlı işe başlamak istesek ‘hayır, yaptırmam’ diyorlar. Aynı kesim 16 Nisan’a da hayır diyorlar. Ama hamdolsun Türkiye, büyük eserleri bir bir gerçekleştiriyor. Her hayır denileni ‘evet’e çeviriyor. 16 Nisan’da da evet diyerek Türkiye’nin yolunu açacağız” dedi.

HAKKIN VE HAKİKATİN YERYÜZÜNDE HAKİM OLMASI GEREKİYOR

Türkiye’nin büyük bir mücadele verdiğini dile getiren Başkan Akyürek, şöyle devam etti: “Birlik ve beraberlik içinde olursak onların korktukları başlarına gelecek. Sömürü düzenleri yerle bir olacak. Sömürü çarklarına çomak sokmuş olacağız. Bu egemen güçler, 20. yüzyılın galipleri gözükenler, gelişmemiş ülkeleri sömürdüler, Osmanlı Devleti’ni 49’a böldüler, kurulan devletlerin hepsini bağımlı hale getirdiler, adeta fake ülkeler kurdular. Osmanlı barışı bozuldu, Ortadoğu’da, Balkanlarda, Afrika’da huzur kalmadı. Hala Müslüman kanı dökülmeye devam ediyor. Hakkın ve hakikatin yeryüzünde hakim olması gerekiyor.”

YUNAK’A ASEM VE GENÇLİK MERKEZİ MÜJDESİ

Konuşmasında Yunak’a kazandırılacak başta lisanslı depolar olmak üzere önemli yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Akyürek, Yunaklı gençlerin ve hanımların merakla beklediği gençlik merkezi ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) müjdesini de verdi. Yüzme havuzu, spor salonları, meslek edindirme kurs alanları, kafeteryası ile Konya’nın en büyük Şehir Konağı’nı Yunak’ta yapacaklarını belirten Başkan Akyürek, yıl içinde tamamlanacak konağın 2 yönlü olacağını, bir tarafının gençlik merkezi, diğer tarafının ASEM olarak hizmet vereceğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, Yunaklı esnaflar ve Selçuk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Başkan Akyürek’e teşekkür ederek çiçek ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.