Eğitim camiası sünnette buluştu

Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner'in oğlu Yiğit Efe Öner, düzenlenen sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımını attı.
Eğitim camiası sünnette buluştu

Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner'in oğlu Yiğit Efe Öner, düzenlenen sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımını attı.

Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner'in oğlu Yiğit Efe Öner'in sünnet merasimi Şelale Plaza'da gerçekleştirildi. Mesut Öner ve eşi Rahime Öner sünnet merasimine gelen konuklarını kapıda karşılarken, yoğun bir katılımın olduğu sünnet merasimine AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Basın İlan Kurumu Manisa İl Müdürü Kenan Tokgöz, Manisa Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Sudak, TÜİK Manisa Bölge Müdürü Mehmet Akyol, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, İdris Avşar, Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa İrğat, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca, Memur-Sen'e bağlı sendikaların başkan ve üyeleri, Öner ailesinin dost ve akrabaları katıldı.

Çocuklar için Osmanlı Macunu ikramının yapıldığı sünnet merasiminde çocuklar kurulan stantta yüzlerini rengarenk boyayarak keyifli saatler geçirdi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan sünnet merasiminde konuklar ilahiler eşliğinde yemeklerini yerken Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner kendilerini için önemli bir olan bir günde yalnız bırakmadıkları için tüm dost ve akrabalarına teşekkür etti.

Kaynak: