EGO otobüsüyle otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Başkent'te, EGO otobüsüyle özel bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
EGO otobüsüyle otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Başkent'te, EGO otobüsüyle özel bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. LPG'li olduğu öğrenilen otomobilin alev alması ihtimaline karşı olay yerine çağrılan itfaiye aracına başka bir aracın çarpması sonucu ise maddi hasarlı ayrı bir kaza meydana geldi.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Ankara'nın Mamak ilçesine bağlı Misket Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 631. Cadde üzerinde seyir halinde olan ve ehliyetsiz olduğu iddia edilen 06 AL 1811 plakalı araç sahibi Muhammet D., Hocalı Caddesi üzerinde seyir halinde olan 06 KA 5783 plakalı otomobil sürücüsü Veyis K.'nin aracına yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Veyis K., cadde üzerindeki Hüseyin A. yönetimindeki 06 DC 7899 plakalı EGO otobüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde maddi hasar oluşurken, şoför Veyis K. ile eşi Fadime K. yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri, polis ve itfaiye çağrıldı. Sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı.

Olay yerine gelen itfaiye de kazaya karıştı

06 KA 5783 plakalı otomobilin LPG'li olduğu öğrenildi. Olası bir yangın ihtimaline karşı polis, itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen 06 DF 6346 plakalı itfaiye aracına, 06 VNT 36 plakalı otomobil yandan çarptı. Kazada yaralanan olmazken, otomobilde maddi hasar oluştu.

Polis, her iki kazayla ilgili inceleme başlattı.

EGO otobüsüyle otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Kaynak: