Ekrem Dumanlı ile ilgili çarpıcı sözler!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başdanışmanı ve Akşam yazarı Etyen Mahçupyan'dan 14 Aralık yorumu...
Ekrem Dumanlı ile ilgili çarpıcı sözler!

Cemaatin meşruiyetini kaybettiğini ve kazanabileceği bir şey olmadığını savunan eski Zaman yazarı Etyen Mahçupyan,Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca'ya yöneltilen "terör" ve "silahlı örgüt" suçlamasının ise manasız olduğunu söyledi.

Başdanışman, Dumanlı ve arkadaşlarına yönetilen terör suçlaması için "Terör kelimesinin böyle kolay kullanılması doğru değil. Yoksa Ekrem Dumanlı ya da Zaman gazetesindeki herhangi bir meslektaşımı öyle görmüyorum." dedi. Tahşiyeciler davasının cemaatin nasıl bir örgütlenme olduğunu ortaya koyan net deliller sunduğunu iddia eden Mahçupyan "Üç tane bomba var ama kimse yok sadece polisin parmak izleri var. Burada başka delil üretmeye gerek yok ki" dedi.

"DUMANLI'NIN İFADESİ İNANDIRICI DEĞİL"

Ekrem Dumanlı'nın ifadesi ne kadar inandırıcıysa aksi uçtaki iddialar da o kadar inandırıcı. Zaman'da çıkan ve bunu Gülen yazdırmıştır denilen o kadar çok haber çıktı ki. Fethulalh Gülen'e sorulan bir çok haber de var sorulmayan çok haber de var. Ekrem Dumanlı'nın Gülen'in Tahşiyeciler davasına dair açıklamaları için "ben o sohbeti atlamışım" demesi hiç inandırıcı değil.

Mahçupyan bu açıklamaları CNN Türk televizyonundan Şirin Payzın'a yaptı.