Ekrem Erdem'den "özel uçak" açıklaması

Ekrem Erdem'den "özel uçak" açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, bugün bazı gazetelerde "Bakanların da özel uçağı olacak" ve "Bakanlara özel uçak istedi" başlıklarıyla yer verilen sözleriyle ilgili "Böyle verilmiş bir karar yok. Bu bir temennidir, dilektir, bir bakıma geleceğin Türkiyesi üzerine kurduğumuz bir hayaldir" açıklamasını yaptı.

Seçim çalışmaları kapsamında partisinin Sanayi Mahallesi İrtibat Bürosu'nun açılışına katılan Erdem, bazı gazetelerde yer alan haberlere ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Erdem, dün Fatih'te Derviş Ali Mahallesi'ndeki AK Parti irtibat bürosu açılışında yaptığı konuşmada Türkiye'nin büyümesinden, gelişmesinden bahsettiğini, bu büyümenin nasıl sağlandığını anlattığını söyledi.

Bu konuşmada, Türkiye'nin daha dinamik bir şekilde büyümesinde cumhurbaşkanı ve başbakanın yurt dışı temaslarının katkısını gündeme getirdiğini belirten Erdem, "Zaman zaman da bakanlarımızın dünyanın dört bir yanına en seri şekilde gidip gelmelerinin Türkiye’nin ihracatını artırdığını ve Türkiye’yi büyüttüğünü ifade ettik. Hayalimizi paylaştık" dedi.

 "Biz geleceğin Türkiyesini daha büyük görmekteyiz" ifadesini kullanan Erdem, "Geleceğin Türkiyesinde inanıyorum ki yalnız cumhurbaşkanının, başbakanın değil, bazı bakanlarımızın da ayrı ayrı olabileceği gibi birlikte de kullanabileceği birtakım uçakların alınabileceğini ifade ettim. Böyle verilmiş bir karar yok. Bu bir temennidir, dilektir, bir bakıma geleceğin Türkiyesi üzerine kurduğumuz bir hayaldir" diye konuştu. 

Erdem, ne demek istediklerini milletin çok iyi bildiğini ve anladığını vurgulayarak, "Maalesef Türkiye'nin bu gelişmesinden, büyümesinden rahatsız olan kesimlerin, hizmetlere bir şey diyemedikleri için cımbızla konuşmalarımızdan birtakım cümleler alarak, bunu partimizin aleyhine kullanma gibi bir gayretleri var ama boşuna bir gayret" değerlendirmesinde bulundu.  

Dünkü açıklamalarıyla ilgili haberleri "paralel yapı"ya bağlayan Erdem, şunları söyledi:

"Paralel yapı, siyonizmin emrinde bir mason yapılanması. Ülkeye bugün çok büyük zararlar veren bir yapı. İnşallah  yeni dönemde bu tür yapılara da ülkemizde yer olmayacak. Halkımız 17-25 Aralık operasyonlarından sonra yapılan iki seçimde onlara gereken dersi verdi. Anlaşılan bununla yetinmediler, çırpınmaya devam ediyorlar. İnşallah 7 Haziran'da yine bunlar ağızlarının payını sandıktan alacaklar. Sandıktan AK Parti ve Türkiye daha da güçlenerek çıkacak."

AK Parti Sanayi Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışına, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Muharrem Baltacı da katıldı.