Elazığ'da borçlu olduğu 77 yaşındaki 'sallama'yla öldürdü

Elazığ'da bir kişi, borçlu olduğu 77 yaşındaki şahsı 'Sallama' olarak tabir edilen bıçakla öldürürken, 2 kişiyi de yaraladı.
Elazığ'da borçlu olduğu 77 yaşındaki 'sallama'yla öldürdü

Olay, merkez Yenimahalle Hamdi Başaran Caddesindeki bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, 77 yaşındaki Mehmet Küçük, alacaklı olduğu şüpheli Ersan T. ile telefonla yaptığı görüşmede tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası Şüpheli Ersan T.(40) ' Sallama' tabir edilen bıçakla Küçük'ün durduğu damadına ait iş yerine geldi. İş yerinde ilk önce Küçük'e saldırarak bir çok yerinden yaralayan Ersan T., kendisine engel olmak isteyen yaraladığı şahsın oğlu Ağa Küçük ile damadı İbrahim Öztürk'ü de yaraladı.
Şüpheli Ersan T., iş yerinden uzaklaşırken, çevredekilerin çağırdığı ambulansla 3 yaralı da Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yaralılardan 77 yaşındaki Mehmet Küçük yapılan tüm müdahaleler rağmen kurtarılamadı. Diğer iki yaralının ise tedavi altına alındığı öğrenildi.
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli şahsı iş yerinin yakınında gözaltına aldı. Şahsın olayda kullandığı sallama ise bir okulun bahçesinde bulundu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.