Elektrik sektörü dijitalleşecek!

EAE Elektrik işbirliğiyle, Elektrikçiler Odası’nın ev sahipliğinde ‘Elektrik Sektöründe Dijital Dönüşüm Ve Busbar Sistemleri’ hakkında genel bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.
Elektrik sektörü dijitalleşecek!

whatsapp-image-2022-10-21-at-20-09-35.jpegBir otelde gerçekleştirilen seminere çok sayıda davetli katıldı. Programda konuşan Konya Elektrikçiler Odası Başkanı Arif Yeşildaş,” Enerji verimliliği hakkında ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan akıllı ev ve iş yeri sistemleri ile endüstriyel çözümler gibi alanlarda üretim çeşitlikleriyle elektrik sektöründe çağa ayak uydurarak dijitalleşmeye önem gösteren yerli ve milli firmamız EAE elektrik markasını Konya Elektrikçiler Odası olarak destekliyor ve tebrik ediyorum. Bu organizasyonu düzenleyen EAE Konya Bölge Müdürü Kadir Özkan Bey’e ve katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

whatsapp-image-2022-10-21-at-20-09-37.jpeg

‘DİJİTAL DÜNYA HIZLA HAYATIMIZA GİRİYOR’

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren EAE Yurtiçi Yurtdışı Satış Direktörü Erdoğan Demirel, “EAE olarak 2016 yılında kendi ofisimizi açtık. 2021 yılında EAE Bölge Satış ofisine taşınarak bu ofisimizi faaliyete geçirdik. Özellikle projelendirme ve teknik hizmetlerle birlikte bu bölgedeki faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bir EAE olarak Konya’da günümüz itibarıyla binin üzerinde sanayi kuruluşunda ürünlerimizi kullandık. Birçok güzide sanayi tesisinde EAE ürünleri yer aldı. Aynı zamanda 3 binin üzerinde kovid işletmesi EAE ürünleri kullanarak faaliyetini sürdürüyor. Toplamda 5 binin üzerinde müşterimize hizmetlerimizi sunmaktayız. EAE grubunun proje satış faaliyetleriyle birlikte özellikle son yıllarda geliştirmekte olduğu elektrikticaret.com portalı üzerinden satış faaliyetleri yer alıyor. Günümüz dünyası büyük bir değişim içerisinde. Çok değil bundan 10 sene önce sadece günlük ihtiyaçlarımızı karşılarken artık günümüzde büyük internet sitelerinden alışveriş yapmayan nesil kalmadı gibi. Dijital dünya hızla hayatımıza giriyor. Herhangi bir dijital uygulama olmadan hayatımızı sürdürmek neredeyse olanaksız hale geldi. Biz de EAE grubu olarak teknik ve ticari faaliyetlerimizi hızla ilerletmekteyiz” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2022-10-21-at-20-09-37-1.jpeg

Konuşmaların ardından İbrahim Gürel, Osman Doyur, Kemal Keskin elektrik sektöründe dijital dönüşüm konusuyla ilgili sunum gerçekleştirdiler.

•SÜMEYRA KENESARI

whatsapp-image-2022-10-21-at-20-09-38.jpeg

 Muhabir
Etiketler :