“Elimizi taşın altına koymaktan kaçınmayız”

26.Dönem Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Fahriye Uğurlu, gazetemizi ziyaret etti. Uğurlu, ziyarette Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’na çalışmaları hakkında bilgi verdi.
“Elimizi taşın altına koymaktan kaçınmayız”

25. Dönem aday adaylarından Fahriye Uğurlu yeni seçim için de kolları sıvadı. Çalışmalarına hızlı bir giriş yapan Uğurlu bu kapsamda Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’nu ziyaret ederek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Ak Partinin başörtüsü mağduriyetini kökten çözmesi siyasete girebildiğinin altını çizen Uğurlu, “Maneviyatına ve kültürüne bağlı birisiyim, Tarım Kredi Kooparatifi Cihanbeyli şubesinde yöneticilik yapıyorum. Temsilde adaleti, tüzüğüne yerleştirmiş partimizin vermiş olduğu imkan dahilinde, inanmış büyük bir Camianın , Muhtarımızın, Vakıf ve Dernek Temsilcilerimizin ve ailemin destekleri ile geniş bir istişare sonucunda önce Allah’a sığınarak ve kendime güvenerek 1 Kasım 2015 erken seçiminde 26. Dönem milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Faydalı olacağıma inanıyorum. Büyüklerim olur verirlerse elimi taşın altına koymaktan kaçınmayacağım” diye konuştu.  İnsanları birleştiren dil, din, ırk ve mezhep ayrımcılığı yapmadan, kardeşliği ön planda tutarak, sevgi, saygı ve kucaklamayı, dünya devletlerinden daha iyi uygulayan Ak partinin bu kararlılığı adına bu saflardan siyasete atıldığını kaydeden Uğurlu, “ 1 Kasım 2015 erken seçimi istiklal ve istikbal seçimi olacaktır. Milli birlik ve bütünlük şuuruyla ülkemizde yaşayan herkesin sorumluluk bilinci ile hareket edeceğini umuyorum. Osmanlı imparatorluğunu yıkan, bütünlüğümüze tahammül edemeyen, içte ve dışta puslu gün bekleyen hainlere karşı tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet anlayışıyla bir olacağız, diri olacağız” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’da 1 Kasım tarihinin ülkemizin geleceği adına bir dönüm noktası olduğunu kaydederek, bu noktada Türkiye’nin geleceği adına güzel işler yapmaya çalışan, projeler üreten herkese destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

26.donem-ak-parti-konya-milletvekili-aday-adayi-fahriye-ugurlu-2.jpg

SÜMEYRA ARSLAN KASAP / YENİ HABER GAZETESİ