Emekli emniyet müdürü avlanmaya çıktığı gölde kayboldu

Emekli Yalova Emniyet Müdürü Sedat Erdoğan Bursa'nın Gölkıyı köyünde geçtiğimiz perşembe günü balık avlamak için çıktığı yolculuktan geri dönmedi.
Emekli emniyet müdürü avlanmaya çıktığı gölde kayboldu

Edinilen bilgiye göre, Bursa'nın Karacabey ilçesi Gölkıyı köyünde, ördek avlamak için perşembe günü Uluabat Gölü'ne açılan emekli emniyet müdürü Sedat Erdoğan çıktığı yolculuktan geri dönmedi. Yalova'da bir süre İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yapan ve bir süre Emniyet Genel Müdürlüğü Araştırma ve Planlama Koordinasyon Dairesi Başkanlığında çalışan Sedat Erdoğan 5 yıl önce emekliye ayrılarak deniz sporları, kayak ve av hobileri ile ilgilendi. Gölkıyı köyünde kıraathane işletmecisi Ahmet Kobak konu hakkında gazetecilerin sorduğu soruları, "Kendisini tanımıyoruz. Otomobili ile geçerken pek çok kere gördük ama kim olduğunu bilmiyoruz" şeklinde yanıtladı.

KANO İLE ÖRDEK AVINA ÇIKMIŞTI

Geçtiğimiz perşembe günü Bursa'ya gelen Erdoğan, kano ile ördek avlamak üzere Uluabat Gölü'ne açıldı. Yakınlarının kendisinden haber alamaması üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, Uluabat Gölü'nde Erdoğan'ın bulunması için dün arama çalışmalarına başladı. Göle açıldığı tahmin edildiği noktada kendisine ait olduğu sanılan kıyafetleri bulundu. Öte yandan Gölkıyı köyünün Uluabat gölü ile bağlantı noktalarındaki "Göle girmek tehlikeli ve yasaktır yazısı dikkat çekti. Sedat Erdoğan, 2010 yılında kız arkadaşı ile birlikte motosiklet kazasında 30 yaşındaki oğlu Özgür Deniz Erdoğan'ı kaybetmişti.