Emlak sektörünün yeni gücü: Okumuş Gayrimenkul

2020 yılında gayrimenkul sektörüne giriş yaparak şeffaf hizmet politikası ve profesyonel desteği ile yatırımcılarına kazanç sağlayan Okumuş Gayrimenkul, Konya’da emlak sektörünün yeni gücü oldu. Yenilenen yüzü ile yeni yerinde hizmetlerine Enntepe Plaza’da devam eden Okumuş Gayrimenkul, ihtiyaç-fayda kuralı ile yatırımcılarını gerçek ve doğru yatırıma teşvik ediyor.
Emlak sektörünün yeni gücü: Okumuş Gayrimenkul

Emlak sektörü son yıllarda bireysel ve kurumsal yatırımcıların gözdesi haline gelirken ülkemizin kalkınma sürecine en fazla katkı sağlayan sektör konumuna geldi. Bu kapsamda da yatırımcısına uzun vadede oldukça avantajlı bir yatırım sağlayan gayrimenkul sektörü hem tasarruf hem de gelir elde etmek için etkili bir araç oldu. Okumuş Gayrimenkul’un Konya’nın güçlü ve rekabetçi bir gayrimenkul şirketi olmasının arkasında tecrübesi, yatırımcıyı düşünmesi ve sonsuz müşteri memnuniyeti ile insan hayatına değer katması yatıyor. Okumuş Gayrimenkul’un kuruluş hikâyesini anlatan Firma Sahibi Ahmet Okumuş, “2004 yılında telekomünikasyon sektörüne başlayarak Okumuş Telekom’u kurduk. 2009 yılında GSM bayiliği alarak saha satış operasyonuna başladık ve 2014 yılında Antalya mağazasını açarak mağazalaşma sürecine girdik. İşinde öngörülü olmayan insan başarılı insan değildir. Bir gün GSM bayiliğinin biteceğini çok iyi biliyorduk. Bunun akabinde 2020 yılında gayrimenkul sektörüne girmeye karar verdik. Gayrimenkul sektörünü ilk başta çok araştırdık. Biz açıkçası büyük ekipler kurarak bu işi yapmayı istedik. Ayrıca gayrimenkul sektöründe insanoğlunun güveni temel aldığını gördük. Bu kapsamda da biz bir yeri satarak yüzde 2 komisyon alalım demiyoruz. Biz esasında insanların parasını yönetmek istiyoruz. Bir yatırım yaparak o yatırımın değerlenmesi o insanın gözünde seni yüksek seviyelerde tutuyor. Ancak aldırmış olmak için aldırmak, kendine kısa vadede para kazandırır. Bu düzlemde de spesifik işler yapmaya çalışıyoruz. Bize güvenebilecek yatırımcılar oluşturarak hatırı sayılır bir portföyümüz var. Bunun akabinde de yaklaşık 2 ay önce aldığımız bir karar ile yüzümüzü yenileyip Enntepe Plaza’ya geçme kararı verdik” diye konuştu.

emlak-sektorunun-yeni-gucu-1.jpg

TEK ÖNCELİĞİMİZ ‘NETLİK’

Neden Okumuş Gayrimenkul sorusunu yanıtlayan Ahmet Okumuş, “Okumuş Telekom, 19 yıllık faaliyetleri ve hizmetleri ile sektörde bilinen bir marka. Bu 19 yılda kazandığımız tecrübe ve bilgi birikimini gayrimenkul sektöründe de yapmak istiyoruz. 2. yılımızı bitirip 3. yılımıza girdik. Sahibinden.com’da premium ofisi kullanıyoruz. İşimize yatırım yapmak bizim hoşumuza gidiyor. Yeni senenin başında ekibimizi kurarak ekip yönetimine başlayacağız. Burada da tek önceliğimiz ne olursa olsun netlik. Bizim portföyümüz satıştan ne kazandığımızı bilecek. 2 yıldır da böyle. İnsanlar kazandığımızı bildiğinde bizim şeffaflığımız ortaya çıkıyor. Sektörün en büyük handikabı da bu” diye konuştu.

emlak-sektorunun-yeni-gucu-3.jpg

NEDEN OKUMUŞ GAYRİMENKUL?

Okumuş Gayrimenkul çatısı altında verilen hizmetlerden bahseden Ahmet Okumuş, “Geçtiğimiz haftalarda şehir dışından bir müşterimize yer sattık. Kendisini havalimanından alıp, istediği yere gittik. Beyefendinin parasını bankadan çektik, parası kendi aracımızda durdu. Tapuya gittik, satılan yer veresiye bir yerdi. Yani 3 kardeşlerdi. Satıcıyla işlemi hallettikten sonra satıcı 3 kardeşi parasıyla birlikte bankalara götürdük. Paralarını yatırdıktan sonra evlerine kadar bıraktık. Kiralık yerlerde ise sözleşmeleri avukatlarımıza yaptırıyoruz. Avukatlar yere giderek ekspertizini yapıyorlar. Demirbaşların değerlerini çıkararak ona göre sözleşmelerini hazırlıyorlar. Bu şekilde riski azaltıyoruz” ifadelerini kullandı.

emlak-sektorunun-yeni-gucu-2.jpg

OKUMUŞ GAYRİMENKUL İLE GELECEĞE YATIRIM

Okumuş Gayrimenkul olarak yatırımcılarına kısa, orta ve uzun vadede bütçelerine göre en doğru tercihi yaptırdıklarına dikkat çeken Ahmet Okumuş, “Okumuş Gayrimenkul olarak ihtiyaç fayda kuralı ile gerçek ve doğru yatırıma teşvik ediyor, sürdürülebilir kazanç için danışmanlık veriyoruz. Yatırımcılarımızın ev, dükkân ve arsa (inşaat -fabrika) ihtiyaçlarını doğru tespit edip onlara en doğru tercihi sunuyoruz. Yatırımcımızın kazancı bizi yaptığımız işi ödüllendiriyor ve motive ediyor. Karşılıklı güven ve proaktif yaklaşım ile yatırımcılarımıza kazandırmaya devam edeceğiz. Okumuş Gayrimenkul ile kendinizin ve çocuklarınızın geleceğine yatırım yapın” diyerek sözlerine son verdi.

•HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :