Emniyet Genel Müdürlüğünden ’Nusret Yılmaz’ açıklaması

Emniyet Genel Müdürlüğü, gar saldırısı sanığı Nusret Yılmaz'ın Gürcistan'da yakalanarak Türkiye'ye sınır dışı edilen ve balıkçılık ile uğraşan...
Emniyet Genel Müdürlüğünden ’Nusret Yılmaz’ açıklaması

Emniyet Genel Müdürlüğü, gar saldırısı sanığı Nusret Yılmaz'ın Gürcistan'da yakalanarak Türkiye'ye sınır dışı edilen ve balıkçılık ile uğraşan aynı isim ve soy isme sahip şahıs ile ilişiği bulunmadığını açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan Ankara'daki gar saldırısı sanıklarından Nusret Yılmaz isimli şahsın Gürcistan'dan ülkemize sınır dışı edildiği halde serbest bırakıldığına ilişkin haberlerle ilgili bir açıklama yapılmasına gerek duyulduğu belirtilerek, "Haberde bahsi geçen, Gürcistan'da yakalanarak ülkemize sınır dışı edilen ve balıkçılık ile uğraşan aynı isim ve soy isme sahip şahsın gar saldırısı ile herhangi bir ilişiği bulunmamaktadır. Bununla birlikte bu şahsın isim benzerliğinden dolayı yaşadığı mağduriyeti belirten talebi de ilgili birimlerimize ulaşmıştır. Ankara gar saldırısı sanıklarından olan ve Ankara 4. Ceza Mahkemesince silahlı terör örgütüne üye olma suçundan hakkında arama kararı bulunan Nusret Yılmaz ise kırmızı bültenle uluslararası seviyede de aranmaktadır. Türk Polis teşkilatı her türlü terör örgütüyle mücadelesine kararlı ve azimli bir şekilde devam edecektir" denildi.

İHA