Emre Can'dan Türkiye itirafı!

Juventus forması giyen Emre Can, Türkiye'de futbol oynayabileceğini söyledi.
Emre Can'dan Türkiye itirafı!

İtalya Serie A takımlarından Juventus'ta forma giyen Emre Can, kariyerinin ilerleyen dönemlerinde Türkiye'de forma giyebileceğini belirtti. Türk asıllı Alman futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Ajax maçı öncesi yaptığı açıklamada kariyerinin ilerleyen dönemlerinde İstanbul'da futbol oynamayı düşündüğünü söyledi. 
 
Emre Can, Türkiye'ye transfer olacak mı?

juventus ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Emre Can, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Ajax maçı öncesi açıklamlaarda bulundu. Kariyerinde ilerleyen dönemlerde Türkiye'de futbol oynayabileceğini belirten 25 yaşındaki futbolcu, "ürkiye neden olmasın? İleride bir gün kesinlikle bir ihtimal. İstanbul'da yaşamayı ve oynamayı düşünebilirim. Harika bir şehir." dedi.
 
Emre Can kimdir, kaç yaşında?

Kariyerine Bayern Münih altyapısında başlayan Emre Can, 2012 yılında A Takım'da forma giymeye başladı. Ardından Baye rLeverkusen'e transfer olan Emre Can, 2014 yılında Liverpool'a gitti. 4 sezon İngiliz ekibinde forma giyen orta saha oyuncusu, geçen yıl Juventus'a transfer olmuştu. Emre Can bu sezon 31 resmi maçta 4 gol, 1 asistlik performans sergiledi.