Emre Mor konuştu! Terim'le arasında ne yaşandı?

Emre Mor, Hırvatistan maçında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile yaşadığı tartışma hakkında konuştu.
Emre Mor konuştu! Terim'le arasında ne yaşandı?

Türk futbolunun en büyük yıldız adayı olarak kabul edilen Emre Mor'un, Hırvatistan maçında oyundan alındıktan sonra el kol hareketleri yaparak Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile tartışma yaşaması ve ardından soyunma odasına gönderilmesi büyük yankı yarattı.

A Milli Takım'ın genç yıldızı Emre Mor, Hırvatistan maçında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile yaşadığı tartışma hakkında açıklamalarda bulundu.

TÜRKİYE HAYRETLE İZLEDİ

Oyundan alındığı için Fatih Terim'e tepki göstermesinin söz konusu olmadığını vurgulayan Emre Mor, Türkiye'nin hayretle izlediği anlarda neler yaşandığını ve pişmanlığını şöyle itiraf etti:

"KENDİMLE HESAPLAŞTIĞIM BİR AN"

"Oyundan alınmama bir tepki vermedim, iyi oynayamadığım için kendime kızdım. Daha iyi olabilme düşüncesi ve kötü futboldan dolayı yaşadığım hayal kırıklığı sonrası kendimle hesaplaştığım bir andı. Bunun farklı yerlere çekilmesini istemiyorum. Fatih hocama asla ters bir hareketim olamaz."

"BASKIYI HİSSEDİYORUM"

"Tek üzüntüm bana destek veren, baba gibi gördüğüm Fatih Terim'e ve takım arkadaşım olan abilerime yeterli desteği verememekti. Şu anda tek arzum bana verilen bu desteğin karşılığını verebilmek. Üzerimde bu sorumluluğun baskısını hissediyorum."

"SOYUNMA ODASINI TERK ETMEDİM"

"Soyunma odasını terk ettiğim yönündeki haberlere gelecek olursak böyle bir şey söz konusu dahi değil. Almanya'ya dönecek diğer oyuncu abilerimle beraber çıktım ve uçağa gittim. Menajerim Muzzi Özcan ve Nuri Şahin abimle birlikte Almanya'ya döndük. Bu tarz polemiklerle değil, sadece performansıyla konuşulan bir Emre olarak anılmak istiyorum."

TERİM SOYUNMA ODASINA GÖNDERMİŞTİ

Emre Mor, Hırvatistan maçının 84. dakikasında oyundan alınmasının ardından sinirli hareketlerle elindeki su şişesini fırlatmış, daha da kulübedeki koltuklara değil yere oturmuştu. Fatih Terim de bu hareketleri nedeniyle genç oyuncuyu soyunma odasına göndermişti.

Kaynak: Hürriyet