"Emre Mor'u gol atamadan yıldız yaptık"

Futbol yorumcusu Güntekin Onay, milli futbolcu Emre Mor ile ilgili, "Potansiyelli bir oyuncu ama şu ana kadar bir şey yapmadı. Gol atmadan yıldız yaptık" ifadelerini kullandı.
"Emre Mor'u gol atamadan yıldız yaptık"

Günetkin Onay, Borussia Dortmund forması giyen milli futbolcu Emre Mor ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. 19 yaşındaki futbolcunun çok teknik ve sıra dışı hızı olduğunun belirten Onay, Emre Mor'a yıldız denilmesi için sabırlı olmak gerektiğini söyledi.

NTV Spor yorumcusu Onay'ın açıklamaları şöyle;

"Beşiktaş'la transferde adı geçiyordu. Birkaç videosunu izlemiştim. Bu kadar küçük bir oyuncunun üst düzey futbolda var olamayacağını, fiziki zafiyet yaşayacağını düşündüm. Çok teknik ve sıra dışı bir çabukluğu var. Fiziksel eksikliğini bu şekilde kapatıyor. Dortmund gidebileceği en iyi kulüplerden biri. Emre potansiyelli bir oyuncu. Ama şu ana kadar bir şey yapmadı. Emre'nin gelişeceğini düşünüyoruz daha tamamlanmadı. Gol atmadan yıldız yaptık. Messi 500 gol attı. Biraz bekleyelim çok çabuk olmuyor bu işler."
A Milli Takım'da gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerini peşinde koşturan Emre Mor, EURO 2016 öncesi Danimarka ekibi Nordsjaelland'dan 7 milyon euro bonservis bedeliyle Borussia Dortmund'a transfer olmuştu.