Emre ve Aziz Yıldırım için büyük plan!

Emre ve Aziz Yıldırım için büyük plan!

Son dönemde yaptığı çıkışlarla Fenerbahçe taraftarında kitle kazanımı yaşayan Genel Sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu'nun başkanlık hayali olduğu biliniyor. Uslu'yu ise mevcut yönetim ve camia içinde bu görev için istemeyen kişiler mevcut. Peki Ali Koç ne yapacak?

ALEX DE SOUZA FENERBAHÇE İÇİN ÇALIŞACAK

Fenerbahçe yönetiminden Nihat Özdemir ile birlikte geri çekilen 2 yöneticiden biri olan Ali Koç'un en büyük planları arasında Alex de Souza'nın takıma uygun zamanda uygun pozisyonda monte edilmesi var. Alex ilk planda yedek kulübesinde olmasa da Fenerbahçe için çalışacak.

EMRE İÇİN İLK GÖRE SPORTİF DİREKTÖRLÜK

Fenerbahçe'de yeni modellerden biri de Emre Belözoğlu'nun futbolculuk kariyerinden sonra sarı-lacivertli kulüp için çalışmaya devam etmesi. Belözoğlu'nun da bu konuda isteği biliniyor. Emre için düşünülen ilk görev sportif direktörlük, bunun için tarih 2016'yı gösteriyor. Peki Aziz Yıldırım ne yapacak?

AZİZ YILDIRIM'A ONURSAL BAŞKANLIK

Aziz Yıldırım'ın hukuki süreçteki mücadelesi cezaevine girmesi durumunda devam ederken, Yıldırım'a bu süreç içinde 'onursal başkanlık' teklif edilecek. Cezaevinden çıktıktan sonra da mevcut başkanın üzerinde camianın derin yapısı olmaya ve camiayı desteklemeye devam edecek.

 

Kaynak: Sporx