En Doğal ‘Yemek, Eviniz’de

Kısa bir süre önce hizmete giren Nevzat Eraslan “Yemek Eviniz” Restaurant, Dünya, Osmanlı, İtalyan ve Türk mutfağı çeşitleriyle müşterilerini bekliyor
En Doğal ‘Yemek, Eviniz’de

Kısa bir süre önce hizmete giren Nevzat Eraslan “Yemek Eviniz” Resturant basın mensuplarını ağırladı. Kentsel yaşamda yoğun iş temposunda çalışan ve yeme-içme ihtiyaçlarını çoğunlukla ev ortamı dışında sağlamak zorunda kalan misafirlere, evlerindeki gibi rahat ve sakin bir ortamda sağlıklı, lezzetli, doyurucu ve kaliteli besinler sunmak amacıyla açtıklarını ifade eden işletme yetkilisi Nevzat Eraslan, sektöre yeni bir soluk getirmek istediklerini söyledi.

OSMANLI, İTALYAN LEZZETLERİ BİR ARADA

En doğal ürünü doğal şekilde sunduklarının altını çizen Eraslan, “Konyalılara Dünya, Osmanlı, İtalyan ve Türk mutfağı çeşitlerimizle hizmet veriyoruz. Konyalılar kendi evlerindeki rahatlığı ve tadı bizim restaurantta bulabilirler. İsmimi de ‘yemek eviniz’ koyduk ki vatandaşlarımızın kendi evleri gibi gelip hizmet alacağı bir yer olsun istedik. Restaurantımız 5 bölümden oluşuyor. Küçük gruplara, özel günlere ve toplantılar için salonlarımız mevcuttur. En önemlisi de ekibimiz tecrübeli ve akademik kişilerden oluşmaktadır. Yöresel yemeklerimiz organik olup, margarin ve doğal olmayan hiçbir ürün kullanmamaktayız. Ücretlerimize gelince Konya piyasasına göre uygun fiyatları içermektedir.

Leziz, hijyen ve sağlıklı bir ortamda hizmet verdiğimiz yerimize bütün hemşerilerimizi davet ediyoruz.”diye konuştu.

MARGARİN VE GIDA KATKISI OLAN HİÇBİR ÜRÜN KULLANMIYORUZ

“Amacımız Konya’da farklı bir imaj yaratıp insanların ailesiyle misafirleriyle gelebileceği bir yer olmak” diyen Eraslan, “Titizlikle seçilmiş mönüler; Kahvaltı, çorbalar, ev yemekleri, yöresel yemekler, dünya yemekleri, kebaplar, spesiyaller, tatlı ve pastalar ile misafirlerini güler yüzle karşılayıp evindeymiş hissini veren personeline ve dekorasyonundan doğru ışıklandırmayla oluşturulan samimi ambiyansına kadar her detayda mekânın deneyimli tasarımcı ve işletmecisinin uzun yıllara yayılan tecrübe ve birikimi var” şeklinde konuştu.  Nevzat Eraslan  ”Yemek Eviniz” Ferhuniye Mahallesindeki Battalaziz Sokaktaki restaurantta müşterilerini bekliyor.

BETÜL ERDİL / YENİ HABER GAZETESİ