En tatlı hediye

Eskişehir Sarıcakaya Belediyesi, ilçe ve mahallelerde öğrenim gören okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin yarıyıl karne heyecanına ortak oldu.
En tatlı hediye

Eskişehir Sarıcakaya Belediyesi, ilçe ve mahallelerde öğrenim gören okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin yarıyıl karne heyecanına ortak oldu. Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, Fatih ve Laçin ilkokulu tarafından düzenlenen karne dağıtım töreninde öğrencileri ödüllendirmek amacıyla onlara Eskişehir'in meşhur Met Helvasını hediye etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan ile birlikte öğrencilerin ilk önce Fatih İlkokulunda düzenlenen karne törenine katılan Başkan Güler, öğrencilere de yarıyıl tatillerini nasıl geçirmeleri gerektiği konusunda da tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerin de yorulduğunu tatili de dinlenerek geçirmelerinde fayda olacağını belirten Güler "Onlar da iki haftalık tatil dönemi içerisinde güzelce dinlensinler. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza ne yapsak azdır. Bizde bu kapsamda ilçemizde eğitim gören tüm ilköğretim ve okul öncesi eğitimi gören öğrencilerimize çam sakızı çoban armağanı küçük bir ikramda bulunalım istedik" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan da öğrencilerin ders dönemi ders yapmalarını, dinlenme dönemi dinlenmeleri gerektiğine işaret ederek "Bizler bu konuda tüm öğretmenlerimize gerekenleri ilettik. Tatil dönemi öğrencilerini ödev konusunda sıkmayacaklar. Öğrencilerimiz tatilde anne, baba, kardeşleriyle birlikte güzel vakit geçirecekler. Velilerimiz de çocuklarına karne hediyesi olarak onlarla güzel vakit geçirsinler. Bizde onlardan bunu istiyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan, Okul Müdürü Süleyman Bilen ve Okul Aile Birliği Başkanı Osman Çakıcı ile sınıf öğretmenleri öğrencilere tek tek karnelerini dağıttı. Ardından Güler ve Ceylan Laçin Mahallesinde okul önce ve ilköğretim öğrencilerinin karne dağıtım törenine katıldı. Burada da Güler ve Ceylan'la birlikte Okul Müdürü Hüseyin Oktay ve Okul Aile Birliği Başkanı Levent Yılmaz ile sınıf öğretmenleri öğrencilere karnelerini dağıttı.

En tatlı hediye

En tatlı hediye

En tatlı hediye

En tatlı hediye

En tatlı hediye

En tatlı hediye

En tatlı hediye

İHA