Ensar Vakfı Geleneksel İmam Hatip Okulları Eğitim İstişaresi gerçekleşti

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Ensar Gönüllüsü Hayırsever İş insanı Mustafa Koruyucu selamlama konuşması yaparak “İmam Hatip Okullarının memleketimiz ve Âlem-i İslam için önemli müesseselerdir, öğretmenlik mesleği çok değerli bir mevkidir. Allah azminizi artırsın, çabalarınızı bereketlendirsin” dedi.
Ensar Vakfı Geleneksel İmam Hatip Okulları Eğitim İstişaresi gerçekleşti

Ensar Vakfı Konya Şubesi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Yeşil, Ensar Vakfı Konya Şubesinin çalışmalarını, plan ve projelerini tanıttı.

Ensar Vakfı olarak İmam Hatip Okulları idareci ve öğretmenlerinin her türlü çalışmalarının maddi manevi destekçisi olacaklarını belirtti.

ensar-vakfi-geleneksel-imam-hatip-okullari-egitim-istisaresi-gerceklesti-004.jpg

Ensar Genel Merkez Değerler Eğitimi Genel Koordinatörü Hulusi Yiğit, Öğretmen Çalışmaları Yol Haritası ile Etkin Din Eğitimi yöntem ve faaliyetlerini Konya Şubesinde güzel örnekleri için birlikte çalışmak istediklerini belirtti.

ensar-vakfi-geleneksel-imam-hatip-okullari-egitim-istisaresi-gerceklesti-005.jpg

Değerler Eğitimi Öğretmen Akademisi Koordinatörü Veli Karataş “Sıkça Sorulan Sorular ve Yerli Yerinde Yanıtlar” konulu etkin bir sunum gerçekleştirdi.

ensar-vakfi-geleneksel-imam-hatip-okullari-egitim-istisaresi-gerceklesti-001.jpg

Konya Büyükşehir Belediyesi Bilim Merkezi Akademi Sorumlu Emre Arslanbek, İmam Hatip Meslek Dersleri Öğretmenleri Selim Akademi Projesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu ve öğretmenlerimize birlikte çalışma imkânları için teklifler sundu.

ensar-vakfi-geleneksel-imam-hatip-okullari-egitim-istisaresi-gerceklesti.jpg

ensar-vakfi-geleneksel-imam-hatip-okullari-egitim-istisaresi-gerceklesti-002.jpg

ensar-vakfi-geleneksel-imam-hatip-okullari-egitim-istisaresi-gerceklesti-003.jpg

Etiketler :