Ensar Vakfı İç Anadolu Bölge Toplantısı Konya'da yapıldı

Ensar Vakfı'nın İç Anadolu Bölge toplantısı Konya’da gerçekleştirildi.
Ensar Vakfı İç Anadolu Bölge Toplantısı Konya'da yapıldı

Ensar Vakfı'nın İç Anadolu Bölge toplantısı Konya’da gerçekleştirildi. İstanbul’dan Genel Başkan Dr. Şener Ağaç, Mütevelli Heyet Üyeleri ve Dönem Milletvekili Avukat Feyzullah Kıyıklık, İsmail Yaşar, Ali Osman Erilli, Yunus Emre Pamukçu, Ensar Vakfı Hanımlar Komisyonu Başkanı Dilek Köksal ve Ensar Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Turan Koç toplantıya katıldı.

ensar-konya-haber-1.jpeg

Toplantıya Konya, Karaman, Antalya, Isparta, Burdur, Aksaray, Kırşehir, Kayseri ve Eskişehir şube başkanları ve Yönetim kurulu üyeleri de davet edildi. Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Hanımlar komisyonu başkanı, Genç Ensar Başkanları ile Bilgi ve Değerler Kulübu başkanı da bölge toplantısına iştirak etti.

ensar-konya-haber-4.jpeg

Kahvaltıdan sonra toplantı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile açıldı. Tanışmadan sonra, Başkan Dr. Şener Ağaç Vakıf çalışmalarını özetleyen bir sunum gerçekleştirdi. Şube başkanları, faaliyetler, problemler ve tekliflerini konuşmalarında ifade etti. Öğle namazı ve yemek ikramı ile bölge toplantısı sona erdi.

ensar-konya-haber-2.jpeg

USTA'DAN VAKIF ÇALIŞMALARININ ÖNEMİNE VURGU

Toplantıya misafir olarak katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta, konuşmasında, vakıf çalışmalarının önemine değindi. Bu hizmetlerin fedakar ve çalışkan dava insanları tarafından yürütüldüğünü ifade etti ve katılımcılara teşekkür etti. Ayrıca, çalışmalarda yapacakları bir hizmet olursa severek yerine getirmeye hazır olduklarını belirtti.

ensar-konya-haber-3.jpeg

Toplantı sonrası, Ensar Vakfı Genel Merkez Heyet ile birlikte Konya Valisi Vahdettin Özkan makamında ziyareti edilerek vakıf çalışmaları hakkında bilgi verildi.

ensar-konya-haber-5.jpeg

Heyet, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’yı ziyaret etti. Çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Akşam, Ensar Vakfı Konya Şubesi Hayrettin Karaman Kız Öğrenci Yurdu ziyaret edildi. Akşam yemeğinden sonra misafirlerin katılımıyla yönetim kurulu toplantısı ve sohbet gerçekleştirildi. Yoğun ve verimli çalışmaların yapıldığı günün sonunda Konya Şube Başkanı Prof. Dr. Mahmut Yeşil, misafirlere ve katılımcılara teşekkür etti ve bu tür toplantıların daha sık yapılması temennisinde bulundu.

Etiketler :