Erbakan’ın ölümünde FETÖ şüphesi var

Tüm Eğitim Yardımlaşma Derneği (TEYAD) tarafından düzenlenen Şubat Şehitlerini Anma Programında konuşan Akıncılar Derneği eski Başkanı eğitimci Nevzat Arabacı önemli bir iddiada bulunarak, “Erbakan’ın FETÖ’cüler tarafından zehirlendiğine inanıyorum” dedi.
Erbakan’ın ölümünde FETÖ şüphesi var

Şubat şehitleri video gösterisi ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan Arabacı, “Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Canlarından vazgeçerek, bile-isteye ölüme yürüyen bu kutlu insanları saygıyla anıyoruz” dedi.

Alparslan Türkeş’in ‘Bir dava uğruna ölen varsa o dava kazanılmıştır’ sözüne vurgu yapan Arabacı, Duvarlara ‘Tek yol İslam” yazarken şehit düşen arkadaşlarımız oldu. İşte bunun için bu dava kazanıldı” şeklinde konuştu.

hasan-oguz,-kazim-urun,-halil-urun.jpg

ERBAKAN ZEHİRLENMİŞ OLABİLİR

28 Şubat süreci ile 15 Temmuz darbe ve işgal girişimlerine de değinen Arabacı, “Ömrünü İslam davasına adayan merhum Necmeddin Erbakan’ın bu alçak darbeci FETÖ’cüler tarafından zehirlenerek öldürülmüş olduğuna inanıyorum. Hocanın birden bire fiziksel olarak çökmesi bunun bir belirtisi olabilir” iddiasını da dile getirdi.

FETÖ’nün, Erbakan’dan hiç hazzetmediğine ve kendisi için bir engel olarak gördüğüne de değinen Arabacı, “Erbakan 48 yaşında evlenmiş, dünya çizgisi belli bir insandı. Bir dava adamının, sağlık olarak birden bire çöküşünü ‘hanımın vefatına üzülmesi’ olark gösteremezsiniz. Bir çok faili meçhul cinayetin müsebbibi olduğu ortaya çıkan bu hainlerin Erbakan’ı ortadan kaldırmak istemiş olmaları mümkün. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’na yapılan suikastta da bunların izi çıktı ” diye konuştu.

DAVA ADAMLARINA SAHİP ÇIKMALIYIZ

Gecenin diğer konuşmacıları Mustafa Eroğlu ve Ahmet Poçanoğlu’da 1970’li yıllarda şehit olan dava adamlarının hayatlarından örnekler verdi. Eroğlu “Şehitler hak yolun yolcusu, ve Peygamber Efendimizin ‘kardeşlerim’ diye övdüğü kimselerdir” dedi. Poçanoğlu ise dava insanlarına sahip çıkılması gerektiğine vurgu yaparak, “Metin ve Edip kardeşler aynı babanın çocukları ve bizim arkadaşlarımızdı. Edip, Konya’da bizim çalışmalarımıza da katılmış gayretli biriydi. Ancak onu doğru yoldan kopardılar” dedi.

TEYAD İstişare Kurulu Başkanı Halil Ürün ise şehitlerin ibretlik hayatlarından örnekler verdiği konuşmasında savaş yıllarında Bosna Herksek ve Çeçenistan’a yaptıkları ziyaretleri anlatarak, “O ziyaretlerimizde yüzlerce kardeşimiz ile birlikte olduk. Sonr hepsinin birer birer şehadet haberlerini aldık” dedi.

TEYAD Başkanı Hasan Oğuz ise katılımcılara ve konuşmacılara teşekkür ederek, “Kültür ve eğitim alanında bu tür etkinliklere ağırlık vereceğiz” dedi.

nevzat-arabaci.jpg