Erdemli Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor

Mersin'in Erdemli ilçe Belediyesi, sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.
Erdemli Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor

Mersin'in Erdemli ilçe Belediyesi, sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Erdemli Belediyesi'nin asfalt çalışmaları Kayacı Mahallesi Küllühayat mevkisinde devam ediyor. Bir şehrin çağdaş olabilmesi için yollarının düzgün olması gerektiğini dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Yol açma ve genişletme çalışmalarının akabinde sıcak asfalt çalışmaları uyguluyoruz. İlçemize yakışmayan her türlü kusuru ve eksiklikleri tespit edip, çağdaş yöntemlerle çözümüne gidiyoruz" dedi.

Asfaltlama konusunda çok ciddi hizmetler sunduklarının altını çizen Tollu, "Biz, tüm bu hizmetleri vatandaşımız için, ilçemizin gelişmesi için yapıyoruz ve yapmaya da Allah'ın izni ile devam edeceğiz. Geçmiş yıllarda asfaltladığımız yolların uzunluğu Erdemli tarihinde bir rekordur. Bu rekoru daha da yukarılara çıkarmak için ilçemizin her yerine karış karış hizmet götürüyoruz, nerede bir insan var oraya ulaşıyoruz. Erdemli bu hizmetlerle altın çağını yaşıyor. Yaşamaya da devam edecek. İnşallah bir yıl içerisinde Erdemli'de yol sorunundan bahsedilmeyecek" diye konuştu.

Yol konusunda son derece önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Tollu, tespit edilen eksikliklerin özellikle de yeni Büyükşehir Yasası ile Erdemli'ye bağlanan belde ve köylerde olduğunu ifade etti. Tollu, "Erdemli Belediyesi olarak bu sorunları çözmeye gayret ediyoruz. Bu iş biraz zaman ve sabır gerektiren bir mesele. Ama herkes emin olsun ki; hizmet almayan mahalle kalmayacak. Bu bağlamda önceden kaynaklı hizmet eksikliklerini kapatıyoruz. İnşallah başarılı da olacağız. Bu yüzden buralarda yaşayan vatandaşlarımızdan biraz zaman ve sabır bekliyoruz. Allah'ın izniyle hiçbir sorunları kalmayacak" ifadelerini kullandı.

Kayacı mahallesi muhtarı ve vatandaşlar da Başkan Tollu'ya ve belediye ekiplerine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Erdemli Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor

Kaynak: