Erdoğan: Alın ödülünüzü başınıza çalın

Erdoğan: Alın ödülünüzü başınıza çalın

Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları: Onlara göre müslümanı öldürmek meşrudur ama yahudiye gelince antisemitizmdir. Hitlerin yaptığını şu anda İsrail yapıyor. Bu ara bir şey oldu, neymiş Amerikan Musevi Kongresi bana verdiği ödülü geri istiyormuş, eğer bu zulme bu soykırıma çocuk katleden rejime destek veriyorsanız alın ödülünüzü başınıza çalın. O çocukların melekleri dahi ağlatan feryatları karşılıksız kalmayacak.

"CHP ve MHP'nin hiçbir şeyden haberi yok"

CHP ve MHP Gazze'yi bırak Suriye'yi bırak Türkmenlere bak diyorlar. Bunların hiçbir şeyden haberleri yok. Biz Gazze'ye nasıl ulaşıyorsak Suriye'nin Irak'ın Türkmenlerine de öyle ulaşıyoruz. Çünkü biz büyük devletiz, biz AK Parti iktidarıyız. Reklam yaparak değil sessizce herkese yardım elimizi ulaştırıyoruz. MHP Genel Başkanı bilmez ama MHP'ye gönül vermiş kardeşlerim bizim TÜrkmenlere nasıl ulaştığımızı çok iyi bilir. HDP yönetimi bilmez ama HDP'ye gönül vermiş kardeşlerimiz Kürtlere nasıl destek verdiğimizi iyi bilir.

12 yıl boyunca milletime hizmet ettim. Ülkemize büyük yatırımlar, büyük hizmetler kazandırdık. En büyük mücadeleyi eğitimde, sağlıkta ve bunlarla birlikte çözüm sürecine verdik.