Erdoğan: Bedelini çok ağır ödeyeceksiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Maltepe mitinginde yaptığı konuşmada HDP ve PKK'ya çok sert tepki göstererek "Suruç'ta attığınız adımın bedelini çok ağır ödeyeceksiniz" dedi.
Erdoğan: Bedelini çok ağır ödeyeceksiniz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Maltepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Maltepe'de vatandaşlara sesleniyor:

Biz kitabımızı alabiliyor muyduk? Üniversitelerdeki harcı kim kaldırdı? Biz kaldırdık. Biz geldiğimizde 45 lira burs alıyordu öğrenciler şimdi 270 lira. Bunlardan ne genel başkanın ne de Bay Muharrem'in haberi var! 580 bin öğretmen atadık. Bay Kemal ne diyor? Ne kadar varsa atayacağız. Ya dürüst ol dürüst. Bunların işi gücü yalan.

3. havalimanı 2023'te 150 milyon yolcu kapasitesine ulaşacak. 29 Ekim'de inşallah 90 milyon yolcu kapasitesiyle açılışını yapacağız.

"Terör örgütü mensupları Maltepe'yi yönetiyor hala bak!"

Maltepe Belediyesi'nin de bir tane elemanı içerideymiş. Üstelik de Başkan Yardımcısı. Neden biliyor musunuz? MLKP'den dolayı, yani terör. Düşünün terör örgütü mensupları Maltepe'yi yönetiyor hale bak. Benim Maltepeli kardeşlerim hala bu partiye oy mu verecek Allah aşkına."

Terör örgütü ile bunlar el ele, kol kola yürümediler mi? Ankara'dan İstanbul'a yürümediler mi? Şimdi pazar günü bunlara bir Osmanlı tokadı yakışmaz mı?

Bir de terör örgütünün adayı var. Bay Muharrem ne yapıyor? İlk olarak bu şahsı ziyaret ediyor.

Biri çıkmış TİKA MİKA diyor. Satacağım diyor. Hızını alamadı AFAD'ı satacağım dedi. Sonra iyice hızını alamadı. MİT'i de kapatcağım diyor.

Bay Muharrem diyor ki bunlar Kandil'i vuramaz. ABD'den, İran'dan izin aldılar mı? Bay Muharrem sen Erdoğan'ı tanımamışsın.

"200 bin kardeşimiz döndü"

Afrin ve Cerablus'a 200 bin kardeşimiz döndü, bu sayı artarak devam edecek. Çünkü hepsi evlerine, topraklarına dönmeyi arzu ediyor.

Suruç saldırısına sert tepki

Suruç'ta attığınız adımın bedelini çok daha ağır ödeyeceksiniz. Zira orada attığınız adımda, o PKK'nın paçavrasını elinde tutan katil, şu anda içeride ama şunu açık söyleyeyim, bizim PKK ile mücadelemiz bundan sonra çok daha kararlı gidecek.