Erdoğan Katar'da resmi törenle karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'a gitti. Katar emiri Temim bin Hamdan el-Sani'nin daveti üzerine Katar'a gelen Erdoğan, resmi törenle karşılandı.
Erdoğan Katar'da resmi törenle karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'da resmi törenle karşılandı. Erdoğan, Katar Emiri Temim bin Hamdan el-Sani'nin daveti üzerine Katar'a geldi. Erdoğan'a Katar ziyaretinde Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da eşlik etti.

Erdoğan, dün akşam saatlerinde Katar'ın başkenti Doha'ya geldi. Erdoğan'ı havaalanında karşılayanlar arasında Katar Ticaret ve Ekonomi Bakanı Ahmed bin Casim, Katar'ın Türkiye Büyükelçisi Salim Mubarek ve Türkiye'nin Katar Büyükelçisi Ahmet Demirok da bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Katar'a gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı'nda konuşmuştu. Erdoğan açıklamasında şunları söyledi: "IŞİD konusuyla ilgili Kerry açıklamaları yaptı. Bu açıklamalar bizim müşterek görüşmelerin ifadesiydi. Bölgedeki her türlü terör hareketiyle ilgili hassasiyetimizi paylaştık. Bölgedeki terör örgütlerine karşı Türkiye olarak hassasiyetimiz devam ediyor. Müttefiklerimizle olan dayanışmamız devam edecektir. Bazı medya organlarında çıkan örgütlere Türkiye'nin yardımda bulunduğu haberleri yalandır. Türkiye'nin teröre karşı tutumu bellidir ve bundan taviz vermeyecektir."