Erdoğan: 'Ölseydik, batılı dostlarımız zil takıp oynayacaktı'

Erdoğan, "Batılı dostlar bombaları nedense görmüyor. Herhalde bu ülkenin en üst yöneticileri vesaireleri öldükten sonra görecekler, ondan sonra da zil takıp oynayacaklar." dedi.
Erdoğan: 'Ölseydik, batılı dostlarımız zil takıp oynayacaktı'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, France 24 kanalına mülakat verdi. Erdoğan 15 Temmuz’da yaşananları Fransız kanalına anlattı.

Yaşananlardan sonra kendisini tehlikede hissedip hissetmediği sorulması üzerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dünya neyi yapıyorsa, bütün gelişmiş ülkeler neyi yapıyorsa biz de onu şuanda onu yapıyoruz, yapacağız. Düşünün işte bir parlamento vuruluyor. Bir parlamento vuruluyor, Cumhurbaşkanlığı binası vuruluyor, başbakanlık binası vuruluyor. Bütün bunlar karşısında, şuraya uçak iki noktaya bombaya saldırıyor. Bu yapılırken, burada tedbir almayacak mısınız? Almamamız lazım ama batılı dostlar bombaların hiçbirini görmüyor. Herhalde, bu ülkenin en üst yöneticileri öldükten sonra görecekler, bunun beklentisi içindeler. Ondan sonra da zil takip oynayacaklar, kusura bakmasınlar. Her türlü tedbiri alırız ve almaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.