Erdoğan: Seçim sonuçlarını analiz ediyoruz

AK Parti mensuplarıyla bayramlaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçim sonuçlarına ilişkin mesaj verdi. Erdoğan'ın gündeminde İsrail'e yönelik alınan tedbirler de vardı.
Erdoğan: Seçim sonuçlarını analiz ediyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti mensuplarıyla bayramlaştı. Video mesaj yoluyla gerçekleşen bayramlaşmada Erdoğan, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Filistin davasına sahip çıkmaya devam edeceğiz.” dedi.

“Ülkemizin 21 yıldır sergilediği dik duruşu yok sayanları Allah’a havale ediyoruz. Yalan üzerinden kendi devletine iftira atanları, akla, vicdana davet ediyorum.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin Filistin davası için elinden gelen her şeyi yaptığını ve yapmaya devam edeceğini söyledi.

"TÜRKİYE GAZZE'YE EN ÇOK YARDIM EDEN İKİNCİ ÜLKE"

Türkiye’nin dünyada Gazze’ye en fazla yardım eden ikinci ülke konumunda olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gazze’ye havadan yardım ulaştırma çabalarımızın engellenmesi dolayısıyla İsrail’e yönelik ilave tedbirler aldık. Gazze’ye kesintisiz, engelsiz ve yeterli miktarda insanı yardım ulaştırılıncaya kadar devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

"MİLLETİN SANDIKTA VERDİĞİ MESAJLARI ANALİZ EDİYORUZ"

Konuşmasında 31 Mart seçimlerine de değinen Erdoğan, “Bir kez daha 31 Mart seçim sonuçlarının ülkemize ve şehirlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sandıkta tecelli eden irade ile göreve gelenleri tebrik ediyorum. AK Parti ve Cumhur İttifakı bu süreçten güçlenerek çıkacak.” dedi.

Seçimlerin muhasebesini yaptıklarını anlatan Erdoğan, “Milletin sandıkta verdiği mesajları analiz ediyoruz. Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz MYK toplantısında bunun ilk adımını attık. İstişarelerimize devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :