Erdoğan şehitler için gerçekleştirilen mevlit merasimine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbe girişiminde şehit olan Başdanışmanı Mustafa Varank'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank ve tüm şehitler için gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim hatmi ve mevlit merasimine katıldı.
Erdoğan şehitler için gerçekleştirilen mevlit merasimine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Başdanışmanı Mustafa Varank'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank ve tüm şehitler için gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim hatmi ve mevlit merasimine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Huber Köşkü'nden çıkarak hatim ve mevlit merasiminin yapılacağı Fatih Şehzadebaşı Camisi'ne gelerek burada öğle namazını kıldı.

Erdoğan, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) önünde darbe girişimini protesto ederken darbecilerin kurşunuyla hayatını kaybeden Başdanışmanı Mustafa Varank'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank ve tüm şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim hatmi ve mevlit merasimine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra merasimde, oğlu Bilal Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, darbe girişiminde şehit olan reklamcı Erol Olçok'un kardeşi Cevat Olçok ve çok sayıda vatandaş yer aldı.